2010 horoskop

Stenbocken (22 december - 20 januari)
Personlighet: Dina allra bästa sidor är att du är förnuftig, självständig och disciplinerad. Dina mindre positiva egenskaper är att du ibland kan uppfattas som dominant, reseverad och lite kantig.
Kärlek och vänner: Du visar dina vänner och partner kärlek genom att vara trofast och pålitlig.Däremot kan du ibland ha svårt för att vara romantisk och känslosam, kanske något du kan jobba lite på!
Du passar bäst ihop med: Jungfrun, oxen och andra stenbockar.
Skola och jobb: Din känsla för disciplin och ordning och reda gör att du passar bra för utbildningar och yrken som kräver noggrannhet. Ekonomi, arkitekt och sekreterare är tre exempel på jobb som kan passa dig.
Tursymboler:
Siffra: 1
Ädelsten: Turkos
Färg: Grönt och mörkblått
Blomma: Hyacint
Metall: Bly

Vattumannen (21 januari - 19 februari)
Personlighet: Vattumannen är lugn, envis och självständig. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord. På den negativa sidan så kan vattumannen ibland verka en aning egenkär. Du kan också ha svårt för att släppa andra inpå livet. 
Kärlek och vänner: Din inställning är att kärleken kommer när den kommer. Din partner/kompis bör också dela din syn på frihet och oberoende för att er relation ska fungera.
Du passar bäst ihop med: Vågen, tvillingarna, skorpionen och andra vattumän.
Skola och jobb: Du tycker om logiskt tänkande och har en stark vilja att förbättra och utveckla. Dessa egenskaper gör att du passar inom mediabranschen där din kreaktivitet får utrymme, eller inom politik och vetenskaplig forskning.
Tursymboler:
Siffra: 6
Ädelsten: Granat
Färg: Koboltblått och turkos
Blomma: Orkidé
Metall: Aluminium

Fiskarna (20 februari - 20 mars)
Personlighet: Ditt varma hjärta, och din förmåga att känna medkänsla för andra personer, gör dig till en mycket omtyckt person. Fantasi och humor har du gott om. Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Andra negativa egenskaper är att du ibland uppfattas som passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.
Kärlek och vänner: Du har en mycket romantisk syn på kärleken vilket gör att du lätt blir besviken när du inte hittar rätt. Oavsett om det gäller vänskap eller ett kärleksförhållande så behöver du någon du kan känna dig stabil och trygg med.
du passar bäst ihop med: Skorpionen, kräftan och vågen.
Skola och jobb: Omväxling är vad en fisk behöver, strikta rutiner och fasta tider har du svårt för. Eftersom du är så lyhörd för dina medmänniskors problem kan du bli en utmärkt advokat, men glamour lockar också! Många fiskar är skådespelare,dansare eller poeter.
Tursymboler: 
Siffra: 8
Ädelsten: Ametist och smaragd
Färg: Grönt, blått
Blomma: Tulpan
Metall: Tenn

Väduren (21 mars - 20 april)
Personlighet: väduren sätter vänlighet och rättvisa i första hand. Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. de mindre positiva egenskaperna är att du ibland är självisk och dominerande och alltför pådrivande - akta så du inte kör över andra!
Kärlek och vänner: Kärlek och trohet är det allra viktigaste i livet för dig. du överraskar gärna dinanära och kära med en trevlig middag, en rolig present eller ett vykort... Du förväntar dig trygghet av en partner eller vän. 
Du passar bäst ihop med: Skytten, lejonet och fiskarna.
Skola och jobb: Du drömmer om att starta ett eget företag och driva det långt och framgångsrikt men det finns många yrkesområden som väduren passar inom. dina goda ledaregenskaper skulle göra dig till en utmärkt lärare, psykolog, läkare eller journalist.
Tursymboler:
Siffra: 2
Ädelsten: Rubin och granat
Färg: Rosa och rött
Blomma: Kaprifol
Metall: Järn

Oxen (21 april - 20 maj)
Personlighet: Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar. Det som kan uppfattas som negativt är att du har ett starkt behov av att kontrollera. Din envishet kan också reta andra, liksom din motvilja till förändring.
Kärlek och vänner: Oxen tenderar att hela tiden tänka långt fram i tiden, och vill ha någon att dela alla framgångar med. Du är inte syndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan du bli helt kär och galen.
Du passar bäst ihop med: Kräftan, Jungfrun och stenbocken.
Skola och jobb: Oxen passar bra som egen företagare, mycket på grund av den goda organisationsförmågan. Det ger dig goda karriärsmöjligheter inom kontorsarbete. dina konstnärliga drag gör att du kan lyckas som musiker, författare eller skådespelare.
Tursymboler:
Siffra: 4
Ädelsten: Safir och Korall
Färg: Smaragdgrön
Blomma: Vallmo
Metall: Koppar

Tvillingarna (21 maj - 21 juni)
Personlighet: Tvillingarna är öppen, glad och livlig som person. du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många (för att inte säga alla). På den negativa sidan kan du ibland uppfattas som känslokall, otrygg och flyktig.
Kärlek och vänner: Du är beronde av att det hela tiden händer nya grejer, så att fastan i vardagens tristess skrämmer dig. Därför tenderar tvillingens kärleksrelationer bli väldigt korta. Du behöver någon du kan känna dig jämn med, både när det kommer till kärlek och vänskap.
Du passar bäst ihop med: vågen och tvillingarna.
Skola och jobb: Att du är en idéspruta, samt din goda tal-och skrivförmåga gör att du passar utmärkt till marknadsförare, journalist, informatör, reseledare eller lärare.
Tursymboler:
Siffra: 8
Ädelsten: Rubin och Smaragd
Färg: Grönt och mörkblått
Blomma: Liljekonvalj
Metall: Kvicksilver

Kräftan (22juni - 22 juli)
Personlighet: Du är en omtänksam och varm person som är lyhörd. Du tycker mycket om barn och har även ett stort intresse för djur. En egenskap som många kan uppleva lite jobbig  är att du är envis och alltid vill ha din vilja igenom.
Kärlek och vänner: I en relation är du mån om att din partner har det bra. du är en god lyssnare och vänner kommer ofta till dig om de är ledsna och har problem. Närhet och mys är viktigt för dig i en kärleksrelation.
Du passar bäst ihop med: Oxen, skorpionen och fisken.
Skola och jobb: Har du någon gång funderat på att starta eget företag när det är dags att ta klivet in i vuxenvärlden? Eftersom du är väldigt driven och målmedveten skulle det vara ett smart drag. I klassen är du den som ser till att alla mår bra och trivs. 
Tursymboler:
Siffra: 3
Ädelsten: Pärla
Färg: Vit
Blomma: Anemon
Metall: Silver

Lejonet (23 juli - 22 augusti)
Personlighet: Du är en trygg person som är väldigt generös. Det är många som upplever dig som charmig med ett gott självförtroende. En mindre bra egenskap kan vara att du uppfattas som lite egoistisk. 
Kärlek och vänner: Du har en romantisk syn på kärlek och har lätt för att bli kär. Du älskar när folk i din närhet ger dig komplimanger och smicker. Men samtidigt tycker du mycket om att visa de i din närhet att de betyder mycket för dig.
Du passar bäst ihop med: Väduren, skytten, tvillingen och andra lejon.
Skola och jobb: Du har en hög moral, något som du tycker att även dina klasskompisar ska ha. Du är stark som person och jobbar helst ensam. Skådespelare, lärare och politiker är yrken som passar dig.
Tursymboler
Siffra: 6
Ädelsten: Diamant
Färg: Röd
Blomma: Ringblomma
Metall: Guld

Jungfrun (23 augusti - 23 september)
Personlighet: Du är en petig och noggrann person som alltid strävar mot perfektion. du är mån om din och andras hälsa och är en omhändertagande person. En mindre bra egenskap hos dig är att du kan vara lite för känslig.
Kärlek och vänner: Du är inte den lättfångade när det kommer till kärlek och vänner. Du är ganska hemlighetsfull och du kan vara lite dålig på att visa dina känslor för de du tycker om. 
Du passar bäst ihop med: Oxen, stenbocken och vattumannen.
Skola och jobb: Eftersom du är hjälpsam av naturen passar ett yrke där du får jobba med människor. I skolan är du väldigt duktig på att analysera pch jobba i grupp.
Tursymboler
Siffra: 8
Ädelsten: Bärnsten
Färg: Blått
Blomma: Krokus
Metall: Kvicksilver

Vågen (24 september - 23 november)
Personlighet: Vågen är glad och charmerande och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är väldigt mån om dina nära och kära. På den negativa sidan så har vågen väldigt svårt för att fatta beslut och kan iböand uppfattas som lat.
Kärlek och vänner: Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensami ditt liv, antingen har du vänner omkring dig eller en partner. Utan någon känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med. 
Du passar bäst ihop med: Tvillingarna och vattumannen.
Skola och jobb: Du är en mycket kreaktiv person och fungerar bäst om du får jobba i grupp. Exempel på passade yrken skulle kunna vara marknadsförare, designer, jurist, arkitekt och inredare. 
Tursymbol
Siffra: 2
Ädelsten: Safir
Färg: Blått och rosa
Blomma: Syren
Metall: Koppar

Skorpionen (24 oktober - 22 november)
Personlighet: Skorpionen är charmig, intelligent och målmedveten. Du är en sann vän och har ett gott hjärta till de som är svaga och behöver hjälp. Och det negativa då? Din starka vilja och målmedvetenhet kan ibland göra att andra människor såras och din största svaghet är svartsjuka.
Kärlek och vänner: Vare sig det gäller kärlek eller vänskap så är du mycket passionerad.Du faller pladask och tar för dig intensivt och fullständigt. Den du umgås med måste vara intellektuell och en person som du kan se upp till.
Du passar bäst ihop med: Kräftan, fiskarna och oxen.
Skola och jobb: Ditt intresse av att hela tiden lära dig nya saker och det faktum att du är envis, gör att du passar inom flera områden, t.ex. imon vetenskap, psykologi, kriminologi och arkitektur.
Tursymboler:
Siffra: 4
Ädelsten: Opal
Färg: Rött och grönt
Blomma: Nejlika
Metall: Stål

Skytten (23 november - 21 december)
Personlighet: Alla vill ha en skytt som kompis! Du är varm, ärlig och omtänksam. Du är en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig. du är dock otålig och tycker inte om för mycket ansvar. Ibland tar du för stora risker - dumdristigt!
Kärlek och vänner: Din öppenhet, ärlighet och vänlighet gör att du har lätt för att få kontakt. Din partner/kompis bör dela din syn på livet, utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.
Du passar bäst ihop med: Väduren, lejonet och stenbocken.
Skola och jobb: Du tycker om att ha fritt spelrum där du ges chanser att prova nya saker. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem. Läraryrket skulle passa dig bra, eller jobbet som försäljare eller mäklare.
Tursymboler: 
Siffra: 4
Ädelsten: Smaragd
Färg: Gult och djuprött
Blomma: Mimosa
Metall: Tenn    


Kommentarer
Postat av: m ichelle

hihi tack! kul att du gillar den! :D<3

2010-08-16 @ 15:59:10
URL: http://miichellealmqviiist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0