Bra övningar för viktminskning

Motion är viktigt när man vill gå ner i vikt, precis som en diet och kanske en Clenbuterolkur. Här kan du se några mycket effektiva och enkla sätt att träna för att gå ner i vikt. Du behöver inte någon dyr utrustning för att kunna göra det, de kan alla göras hemma gratis.



Knäböj
Att göra knäböj är ett bra sätt att öva dina ben och sätesmuskel.
Låren tonas och din rumpa kommer att se bra ut.




Armhävningar
Detta är en klassisk övning som stärker dina axlar, bröstmuskler och triceps. Om du har svårt att lyfta hela din vikt upp, gå ner på knä först på det sättet behöver du inte lyfta vikten av benen.


Framåtböjd rodd
Detta är en basövning som tränar din övre rygg och biceps.



Utfall
En annan bra övning för benen

Sit ups
Tona magen och att arbeta dina magmuskler  denna övning ska du definitivt ha med i din träningsrutin.

Kalorier som bränns genom att göra dessa övningar (sammanlagt)
1 timme (armhävningar, sit-ups, mm), kraftig ansträngning = 690
1 timme , (armhävningar, sit-ups, mm),  hemma, lätt / måttlig ansträngning = 388


Promenera
Detta är en av de bästa övningar som finns, om du skulle trappa upp det till jogging eller till och med intervalllöpning vore det ännu bättre. Detta kommer att hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål om du gör det på en regelbunden basis.

Promenera långsamt i en timme 150 kalorier
Promera i mycket rask takt i en timme 280 kalorier
Löpning (16 kilometer på 10 min) en timme 600 kalorier


Gå ner i vikt.

20-veckorsprogrammet - för dig som vill ha en långsiktig viktminskning




Vecka 1: Peppa dig själv

Det är lätt att ge upp innan man ens försökt att gå ner i vikt. Motivera dig själv med bra argument.

- Mental träning är precis vad det låter som - något man måste träna på. Motivation är ingenting du "hittar" eller "tappar", säger Stina Karlsson.

 

Övning: Skriv ner alla fördelar och nackdelar med viktreduceringen du kan komma på.

Troligtvis kommer det positiva att överväga. Sätt upp listan någonstans där du ser den ofta. Öva dig i att tänka positivt om din viktnedgång.





Vecka 2: Ät enligt tallriksmodellen

Den hjälper dig att hitta rätt balans mellan kolhydrater (till exempel pasta, ris och potatis), protein (till exempel kött och fisk) och grönt.

Stina Karlsson rekommenderar en

tredjedel från varje livsmedelsgrupp, där grönsakerna står särskilt i fokus. De bör

vara lagade, inte serverade som sallad vid sidan om.

 

Övning: Vad äter du under en dag? Notera allt - även drycker och enstaka snacks - och sammanställ en lista på kvällen. Ungefär hur mycket grönsaker, protein och fett fick du i dig? Försök hitta en bra balans som du kan hålla även i fortsättningen.



Vecka 3: Börja vardagsmotionera

30 minuter om dagen räcker. Vill du dela upp det i etapper är det också okej. Det

viktiga är att du gör det dagligen. Inga

krävande pass på Friskis & Svettis till att börja med, alltså!

- För att peppa dig själv, tänk på allt du vinner med att börja motionera. Det kan vara hur du ökar din energi, sover bättre eller

frigör endorfiner som ger känsla av lycka, säger Stina Karlsson.

 

Övning: Gör något som får upp din puls

under tio minuter - exempelvis att gå lite snabbare till affären eller lägga in en tyngre växel på cykeln. Upprepa ett par gånger under dagen. Sikta på att göra det till en vana.



Vecka 4: Bli fet-smart

olja

Kroppen behöver fett. Men vissa sorter är bättre än andra. En enkel riktlinje är att så ofta som möjligt välja oljor, då de generellt är omättade och nyttigare för hjärta och blodomlopp. Men överdriv inte, varken åt ena eller andra hållet:

- Många tror att olivolja är nyttigare än smör, och det är sant. Men det betyder inte att man kan använda hur mycket som helst. Det är ändå antalet kalorier som avgör,

säger Stina Karlsson.

 

Övning: Tänk ut fem livsmedel innehållande fett som du kan byta ut mot sundare alternativ. Lättmjölk i stället för standardmjölk, olja i stället för smör. Köp i fortsättningen dessa livsmedel.



Vecka 5: Fokusera mera

Kanske har du börjat se resultat - toppen! Då är det dags att åter fokusera på ditt mål.

- Risken finns att man tröttnar efter några veckor och släpper på disciplinen. Känner du att du inte orkar, kan det vara en hjälp att tänka: BARA i dag ska jag motionera och äta sunt. I morgon får jag se. Genom att

resonera så blir det mindre jobbigt, säger Stina Karlsson.

 

Övning: Skaffa ett band eller en cd med

målbildsframställning (finns bland annat på apoteket). Ägna 15 minuter varje dag åt att göra en avslappnings- och målbildsövning.



Vecka 6: Lär dig glykemiskt index

GI, eller glykemiskt index, är ett mått på hur snabba olika kolhydrater är. Ju fortare de tas upp av kroppen, desto mer svajar ditt blodsocker och du blir fort hungrig igen. Långsamma kolhydrater minskar risken att du äter skräpmat. På webbsidan www.afton bladet.se/halsa kan du se vilka kolhydrater som är snabba respektive långsamma.

 

Övning: Välj fem livsmedel med snabba

kolhydrater som du kan ersätta med nyttigare alternativ. Exempel: kokt potatis i stället för bakad, fullkornspasta i stället för vanlig. Satsa på att hålla din nya vana.



Vecka 7: Öka motionen

Förhoppningsvis har du nu tränat under en månad. Det är dags att reflektera - vad har det gett för resultat? Planerar du in motionen, eller sker den punktvis? Kan du öka den?

- Regelbundenhet och kontinuitet är bäst, men överträna inte. Två pass i veckan räcker om du är otränad, säger Stina Karlsson.

 

Övning: Har du motionerat under några veckor kan du höja intensiteten. Pröva att lägga in lättare styrketräning, jogga i stället för att gå, simma eller pröva ett aerobicspass - men gör bara det du gillar! Försök hitta en rutin så du kan behålla kontinuiteten i fortsättningen.



Vecka 8: En multivitamin om dagen

En bra kost gör dig inte bara smalare, utan håller dig även frisk. Stina Karlsson rekommenderar en multi-

vitamintablett varje dag. Det garanterar att du får i dig tillräckligt med antioxidanter, vitaminer och mineraler. Att dricka ordentligt med rent, friskt vatten är också bra.

 

Övning: Äter du fem frukter eller grönsaker om dagen? Eller blir det mindre? Registrera dina vanor under en vecka.



Vecka 9: Gör en krislista

Alla vet hur det känns - det är kalas, man frossar i både glass och godis och sedan kommer baksmällan med dåligt samvete. Förebygg dalarna med krishantering. Analysera felstegen. Fanns det en orsak?

- Då har du dragit en lärdom, inte begått ett misstag. Lärdomar är viktiga för framtiden, säger Stina Karlsson.

 

Övning: Gör en "åtgärdslista" för oväntade krislägen. När är du mest benägen att frossa? I vilka sammanhang? Om du äter hemma kan det kanske vara bra att tömma kylen på kaloribomber - till exempel.



Vecka 10: Spegla dig - och var glad

spegel

Kanske är du redan framme vid din målvikt - i så fall, stort grattis! Men även om du bara gått ner ett par kilo ska du vara stolt. Peppa dig själv att hålla din nya vikt (eller gå ner ytterligare om du behöver det) genom att fundera över vilka vanor du kan och vill behålla.

- Det finns ingen mat som ALLTID är förbjuden. Alla fyller vi år och går på kalas, men gör vi det med måtta lever vi sundare, säger Stina Karlsson.

 

Övning: Belöna dig själv när du uppnått ditt mål. Kanske kan du ge dig själv massage eller en ansiktsbehandling - allt utom mat är toppen!


horoskop v.35

 Väduren Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Det ligger i din natur att vara vänlig och hjälpsam. Och du förväntar dig absolut inget tack för det. Men om du inte blir bekräftad, får du en smygande känsla av att du kastar ut din vänlighet i ett energikrävande tomrum där den bara försvinner och inte påverkar någonting i positiv riktning. Vänd dig till dem som uppskattar dig på riktigt.

Oxen Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Du kämpar för att bättre kunna förstå de personer du umgås med. Du samlar på dig nya små pusselbitar genom att studera deras personligheter. Du kan få en del kunskap genom att se på deras klädsel, gester och handstilar. ”En signatur avslöjar alltid en människas karaktär – och ibland även hennes namn.” - Evan Esar.

Tvillingarna Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Du kommer att få hjälp från högre makter för att uppnå ett mål på ett helt nytt sätt. Tro på det här projektet, även om andra kommer att tycka att du uppför dig lite konstigt. Du kommer att behöva förklara dig upprepade gånger för att verkligen bli förstådd. De som till slut fattar vad du gör, hjälper dig på vägen och är stolta över att få vara med.

Kräftan Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Du kommer att se någon som är så vacker att ditt hjärta nästa slutar att slå – för att sedan sätta full fart och banka hårt i ditt bröst. När det här händer ska du fånga tillfället i flykten. Gör det till något minnesvärt och fint. Om du låter den här personen gå utan att ta kontakt, kommer du att leta efter honom eller henne i flera veckor efteråt.

Skytten Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Du får kraftigt motstånd under delar av den här veckan. Det är inget du ska ta personligt – det är ingen som vill dig illa. Det är snarare så att resten av världen behöver lite tid för att hinna ifatt dig. Under den här lilla pausen får du tid att kläcka nya idéer och att drömma. Det är rätt tillfälle för dig att vidga dina vyer.

Stenbocken Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

I definitionen av ”skröplighet” föreslår en av det största ordböckerna, ”All dramatik börjar med mänsklig skröplighet.” Eftersom du försöker minska på mängden av personlig dramatik i ditt liv, kommer du att ägna mycket av den här veckan åt att bli emotionellt starkare. Du möter faror som du smidigt bemästrar.

Vattumannen Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Någon som vill lära känna dig ställer en del utmärkta frågor. Det här är ett bra tillfälle för dig att visa vem du egentligen är. Håll dig undan från klichéer och undvik att försöka vara politiskt korrekt. Var bara dig själv – den sanna originalversionen av dig själv. För när du är det, är du en spännande och mycket attraktiv människa.

Fiskarna Vecka: 35 (2010-08-30 - 2010-09-05)

Vid vissa tillfällen är det lätt för dig att ställa dig utanför dig själv och se världen som någon annan ser den. Den här veckan får du chansen att göra just detta och plötsligt få kunskap som du aldrig hade kunnat skaffa dig utan att ta det här steget. Andra, som ägnar sig åt mer konventionella inlärningsmetoder, kommer att bli förbluffade.


- Ha det bra! :)





Hemma!

Hemma från träningen idao, det var roligt! :)
en bra träning! (;
man har alltidd roligt med de som var med idag (;

( bild3n är gammal )





Träning ikväll

Hejjsan! :D

Snart ska jag vara med Ida och vid halv 7 börjar volleybollen så vi sticker vell dit typ kvart över 7 elr nått ;)

- Ha det bra! :P




Skola, School, Schule

tjaoo :D

Skola idag igen... som vanligt ;) Rätt sega lektioner idag. På sista lektionen hade vi No, gjorde inget spec... När vi skulle börja jobba hittade Jag och Ida en liten gul nyckelpiga (elr vad det var) ^^ Så vi ''lekte'' med den lite, haha xd




Närbild (tagen från google)


- Ha det bra! :D<3


väntar o väntar o väntar...

Sitter här med mangobananen, vi väntar på att Felicia ska äta upp! xd
sen så dra vi in till slottsmöllan, där nikita ska träna klätttring -...-''
men jag o felicia har godis o läsk! :D
sen så kmr det in massvis med bilder senare, ha det gött allihopa :D




Dagens outfit

Heejjsan :D

Här kmr en bild på dagens outfit ;)


Svarta thigts - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Tröja - Mammas gammla

- Ha det bra! ;D<3


dagens låt!

Joe Brooks - Superman



kvällspromenard

jag var verkligen as trött och tänkte att jag behlvde gå ut o röra på mig idag!
hoppar strax in i duschen, sen så blir det sängen eftersom det är skuula imon! ;d

en kvällspromenard är underbar, svalt och sköönt! :D


-  ha det bra! :D


Skogsbilder

Här kommer lite bilder från skogspromenaden! ;)







- Ha det bra! ;D<3



Skogen.

Hellusan :D

Blev en promenad i skogen med Nikita idag;) Blev typ attakerade av myggor :O xd
vi skulle gå gula men det blev inte av så vi gick röda ;p



- ha det bra! :D


Dagen

Hejjssan :D

Blev juh Eurostop idag som vi  skrev i förra inlägget^^ Bussen gick nt förren om en timme så jag och Ida stack bort till Hemköp för att fördröja tiden, sen stack vi hem till mig igen och bloggade;) Tiden gick så fort så vi nästan missade bussen, så vi sprang sista biten dit, men vi fick ändå stå och vänta för bussen var så sen -.- Bara för att bussen var så sen missade vi den andra vi skulle med till Eurostop! Vi hoppade av vid Norra station och gick till den andra hållplatsen (tog ett tag innan vi hittade den) ^^ Vi tog bussen som gick 15:09 och när vi kom fram till Eurostop mötte vi upp Nikita som hade väntat i typ 2 timmar xd så stack vi in på HM och några andra affärer, hittade tyvärr inget :/ men hade nt så mkt tid, bara 45 min typ xd Sen tog vi bussen hem vid 16:55. Jag och Ida hade gått på och satt oss, så tittade jag ut genom fönstret så såg jag att nikita stod där ute! :o Jag bara: Ida, nikita är nt på bussen..! xd Så vi stack fram till busschaffören för han hade nt åkt än och kollade om Nikita kunde betala med våra busskort, men det gick ju nt.. men hon fick åka med ändå^^^och det var juh tur! Sen gick resten av resan hem bra! ;D När vi kom hit till Oskarström stack alla hem, lite senare var vi igen;) Kom hem typ 20 över 10 och nu sitter man här då ;p 



- Ha det braa! ;D<3

  


Eurostop!

Tjena bloggen!

strax ta man bussen till norra station och sedan bussen till eurostop.
där vi möter Nikita, det blir affärer klart! (y) :D
vi ta bussen hem 16:55 typ, sen hem o äta, på kvällen så umgås vi vell igen (;

vi lägger ut det som vi har handlat, ha det toppen! :D




   

Allting är från HM

En mjuk långarmad för bara 199:-



En snygg höstkavaj för 399:-



En snygg vit t-shirt för bara 99:-


REA:

En as snygg tunika för endast 99:- nedsänkt pris till 79:50:-

Topp - Svart/randig
En snygg tunnika, som finnsi två olika färger för endast 99:- nedsänkt till 69:50:-
Tunika - VitTunika - Mörklila
Ett snyggt linne, för endast 129:- nedsänkt till 64:50:-
Linne - Naturvit
snygg tunnika/linne för endast 99:- nedsänkt till 79:59:-

Linne - MörklilaLinne - Khakigrön
En snygg cardigan som finns i två olika färger för endast 99:- nedsänkt till 79:50:-
Cardigan - KorallCardigan - Lavendel
En snygg huvtröja, för endast 249:- nedsänkt till 179:-

Huvtröja - Rosamelerad

En fin blus som finns i rosa o turkos, för endast 149:- nedsänkt till 99:-

Blus - Stark rosaBlus - Turkos
snygga thigts för endast 149:- nedsänkt till 98:-

Leggings - Ljus denimblå

en as snygg jumpsuit för endast 99:- nedsänkt till 59:50:-

Jumpsuit - Leopardmönstrad

En annan sorts jumpsuit för endast 99:- nedsänkt till 59:50:-

Jumpsuit - Randig

Snygga söndriga byxor för endast 399:- och nedsänkt med ett helt otroligt pris 199:-

&denim. jeans - Denimblå

Snygga jeansshort till nästa sommar, för endast 199:- nedsänkt till 129:-

Jeansshorts - Denimblå
Sköna mjukisshorts för endast 79:90:- nedsänkt till 59:50:-

Shorts - Svart
En ootrolig snygg klänning för endast 149:- nedsänkt till 99:-

Klänning - Leopardmönstrad

En snygg topp för endast 49:50 nedsänkt till 24:50:-

Topp - Ljus turkos
Några t-shirts som kostar 39:50:-

Topp - LjusblåTopp - GulTopp - Cerise
T-shirta för 49:50:-

Topp - MörkgråTopp - LjusrödTopp - Ljus turkosTopp - GråmeleradTopp - Ljusröd

- ha det gött!

 


God morgon!

God morgon allihopa! :D

Vaknade för ungefär en timme sen, har inte gjort något speciellt^^ Men tänkte gå en sväng med min lilla vovve senare;p Och ikväll blir det nog att vara med Ida och Nikita ;D



- Ha en bra dag! :D<3


Staden

Hejjsan! :D

Vid 2 tog jag och Simon bussen till stan och mötte upp Sebastian där, sen kom mamma så handlade vi lite ;) Fick det på bilden nedanför :D  Typ vid 8 kom Ida och då stack vi hem till nikita, gjorde inget spec^^ men sen cycklade vi till Bettans för Nikita skulle köpa godis xd Vid 9 stack vi hem för hade inget att göra^^ 



Jeans - JC
T-shirt - JC
Underkläder
- HM 


Ny Header!


!
!
!
!
!
V




- vad tycks? :)


blondin skämt!



En blondin gick in i en gardinaffär.
- Jag ska köpa gardiner till min dator!
Då sa butiksbiträdet:
- Men en dator behöver väl inga gardiner?
- Men hallllåå? Jag har ju WINDOWS!


Varför åker blondinen aldrig vattenskidor?
För dem hittar aldrig några branta backar!


Vet du hur man dränker en blondin?
- Man limmar fast en spegel på botten av en pool.

Blondinen gick till doktorn och sa.
- Jag har jätte ont när jag nuddar knät.
Doktorn frågade blondinen om det gjorde ont när hon nuddade magen
- Ja, jätte ont svarade blondinen.
Doktorn frågade en gång till om det gjorde ont när hon nuddade låret.
- Ja det gör det, men vet du vad det är?

Efter undersökningen kom blondinen ut helt glad och lycklig med bandage runt tummen. Två timmar senare fick hon en diagnos, hon hade brutit tummen och det skulle läka inom några månader.



En blondin går in i en elektronikaffär och säger till expediten:
-Jag vill ha den där TVn! och pekar med fingret.
- Tyvärr, vi säljer inte till blondiner, sa expediten.
Blondinen gick iväg och tänkte, om jag ändrar hårfärg, då kan han inte säga att jag är blondin! Efter blondinen hade ändrat hårfärg, så kom hon tillbaka och pekade och sa:
- Jag vill ha den där TVn!
- Tyvärr, men vi säljer inte till blondiner, svarade expediten igen.
Blondinen gick ledsen där ifrån och tänkte, nä, jag färgar håret blått!
Hon kom tillbaka med blått hår och sa:
- Jag vill ha den där TVn!
- Tyvärr, men vi säljer inte till blondiner!
- Hur fan vet du att jag är blondin, sa blondinen.
Expediten svarade:
- Det där är ingen TV, det där är en mikrovågsugn...


En blond kvinna är ute och kör i sin nya fina sportbil och blir stoppad av en blond kvinnlig polis.
- Det gick lite för fort det här, kan jag få se körkortet? säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt leta igenom sin handväska, och blir mer och mer stressad.
- Hur ser körkortet ut nu igen? undrar blondinen nervöst.
Den kvinnliga polisen svarar:
- Det är ju fyrkantigt med en bild på dig!
Till slut hittar blondinen en fyrkantig spegel i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
- Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du också var polis!







roliga skämt!


lite roliga bellman historier.

Bellman, en tysk och en dansk satt och skröt.
-Det var jag som byggde alperna,sa tysken.
-Äh, det var väl inget, sa dansken, jag slog ihjäl döda havet!
-Jaha, sa bellman lugnt, jag pinkade fram gula floden i kina.


En gång stod Bellman och pissade på ett
plank, då kom det en polis förbi och sa att det är emot lagen.
- Nej, det är emot planket, sa Bellman

Vet ni varför Bellman blev skjuten i pannan?
- Det va nära ögat.


Bellman och Ryssen satt på en bar efter en stund sa Bellman
- Jag kan slå vad 5 kronor om att jag kan dricka hela din öl utan att ta med händerna
- Ok sa Ryssen och flinade
Bellman tog ölen och slufsade i sig hela på bara någon sekund
- HAHA utbrast Ryssen hit med min femma
- ok hade bellman sagt och tack för en billig öl ;)


En gång satt Ulla och Bellman på en bänk och tittade på två fåglar som satt på en gren och pussades.
Då sa Ulla:
- Varför kan inte vi göra så där?
Bellman svarade:
- Äsch, grenen håller inte för oss!




Bellman gick till drottningen och sa att han slog vad om femtio kronor att drottningen hade ett födelsemärke på vänstra skinkan. På det svarade drottningen:
- Det var lättförtjänta pengar!
Drottningen drog upp klänningen och drog ner byxorna.
- Nu förlorade du femtio kronor, Bellman!
- Ja det gjorde jag, sa Bellman, men titta i det där fönstret. Där står kungen - och jag slog vad med honom om tusen kronor att drottningen skulle visa arslet för mig.



Det var en gång en Bellman. Han kom cyklande ner för en backe. Då såg polisen honom. Och sa:
- Stopp stanna. Du har inget lyse.
Då sa Bellman:
- Jag har inga bromsar heller.



Det var en gång en Bellman en rysk och en tysk. De skulle tävla om vad som var godast Bellman hittade bajs,rysken hittade ett glas och tysken en bulle.
- Åhh vad gott! sa tysken.
- Öhh jag kan inte tugga. sa rysken.
- Ushh det smakar skit, sa Bellman.



Lite annat skojigt! ;D

Alla barnen sommarjobbar på Farmek, förutom Pär, det är i honom de skär.


På pizzerian;

-Tja, tar ni kort här?

-Nää, jag har ingen kamera.


Det var en gång två myggor som var ute och åkte moped. Plötsligt stannade den myggan som körde och sa:
- Jag fick en fluga i ögat.


Lina, 5 år, berättar för sin lekkamrat att hon fått en ny pappa.
- Jaså, vad heter han?
- Bosse Jansson.
- Han är bra. Honom hade vi förra året...


Alla barnen åt upp sin mat förutom Anette, hon var huvudrätt.

Brunetten körde i 160 på motorvägen och frågade sin blondinkompis:
- Kan du kolla om polisen är efter oss?
Blondinen tittade bakåt och sa:
- Jo, det verkar så!
- Ojsan! Är blåljusen på?
Blondinen tittade bakåt än en gång och svarade:
- Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej. Ja. Nej.

Hej, det är jag, din mobil. Jag har egentligen inget viktigt att säga, jag ville bara upp ur din ficka, det luktar bajs där nere. Tack för en nypa frisk luft.





dagens låt:

Gabriel brandes- Hijacked





dagens outfit!


blå tunnika - cubus

svarta leggings - kapphal

grå kofta - vet ej ^^ xd


 


dagen;

mashmellow i varm chocklad dryck, tummen upp för det! (y)




idag så har skolan varit seg, segare, segast! :D
men ändå så fick vi slippa elevens val osv..

jag saknar mamma o lucas o magnus mest!
men jag vet att det har det toppen i spanien värmen, maten åh, helt awesoom har dem det! :D
lappen mamma skrev till mig, jag älskar dig oxå mamma! :D





vid tre tiden så ska vi ner till birgitta o fika, mums mums!
ikv blir det att ta lungt, vara med felicia o nikita! :D

ha det bra! :D


Dagens outfit!






Skoola

Heluusan ;D

Rätt seeeg dag i skolan idag! Så här såg dagen ut:

- Bild, roligt
- Matte, kollade på en trååkig film om miljön
- No, fortsatte kolla på filmen, höll på att somna! xd
- Lunch
- Sv/So, genomgång om partier
- Sv/So, jobbade i grupper med ett parti

Ikväll börjar volleybollen igen! Ska bli roligt :D Har typ inte spelat volleyboll på hela sommaren så får se hur det går^^;)



Jag och Ida in school ;)


- Ha det bra! ;D<3


horoskop vecka: 34

Väduren
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Att få omtanke av andra är nog snällt menat, men just nu kan du nog tycka att det verkar jobbigt. Du unnas i alla fall glädje. Men i kärlek ska du vara försiktig.Var litet avvaktande när det gäller att omändra i ditt arbete. Allt går inte som smort i arbetet nu så låt rutiner få råda. Nu gäller att inte trötta ut och överanstränga din hälsa.Det som har med dryck och fest att göra kommer nog att kosta dig en del nu. Fast bästa vinsten och idén får du nog genom en bok. Spel är något du ska avstå från i veckan.
Lyckotal: 15, 19, 21, 38, 45, 47, 48
Bästa lyckotal: 15
Oxen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Kärlek talas det inte så mycket om nu. Bästa framgången får du med vänner och har du konst som ditt intresse så är det här som kärlekslyckan kommer.Visserligen kan det annonseras ut en tjänst som verkar lockande, men du har det ju så tryggt redan så du ändrar nog inget. Hälsa ska du ha av bästa sort.Stora inköp kan komma att planeras hos dig nu, men var försiktig och pruta mycket innan du köper. Chansen till vinst i spel anses av stjärnorna vara mycket liten.
Lyckotal: 7, 19, 20, 21, 24, 27, 40
Bästa lyckotal: 20
Tvillingarna
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Visst har du det bra, även om du kan tycka att du har det i tryggaste laget. Ett nytt spännande resmål är fullt möjligt. Men låt rutiner råda i kärlek det är bäst så.Får du resa i arbetet nu i veckan så kan det betyda lycka för dig. Du verkar även få idéer som ger dig fint resultat. Din livskraft ska vara av bästa sort så du får det trevligt.Nu kan du få någon form av uppvaktning. Frågar man efter vad du önskar dig i gåva så kan en önskan om en obligation vara det rätta. Ekonomin ska vara god.
Lyckotal: 8, 10, 19, 26, 31, 44, 45
Bästa lyckotal: 26
Kräftan
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Här tycks du få uppleva kärleken i sin finaste tappning. Du måste bara komma att känna dig omtyckt så nog är du en fin vän. Njut av dig själv det är du värd.Nya arbetstider kan det komma att bli tal om nu för dig. Du hör andra klaga, men du tycks vara nöjd. Det bör passa dig utmärkt bra och din hälsa verkar bara bli än bättre.Vill du investera i en dator? Stjärnorna tror att det är fullt möjligt. Detta med dator kan också komma att förbättra ditt minne. Du hör till de kloka så låt bli spel.
Lyckotal: 1, 18, 19, 25, 29, 34, 49
Bästa lyckotal: 29
Lejonet
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
I romantikens rara famntag kan du nu komma att hamna. Du vet hur du ska tygla dina känslor och får det precis som du vill. En bra vecka för kärlek av bästa sort har du nu.Du är nog en väldigt positiv kollega, men i den här veckan kan en del ha svårt att förstå vad du avser så förklara dig tydligt. Din hälsa ska du klara på en god nivå.Dina inkomster räcker, men du får inte så mycket kvar när du gjort dig kvitt dina räkningar. Vinstchans i spel är liten så låt helst bli spel säger stjärnorna.
Lyckotal: 4, 6, 11, 13, 20, 23, 36
Bästa lyckotal: 6
Jungfrun
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det talas om att det romantiska ska komma in i ditt tecken nu. Men trots detta så tror jag inte att kärleken omändras för dig. Men rart ska du ha det i alla fall.Den som har dig till arbetskamrat har en bra kollega i dig. Nu kan du få en idé som sprider fin glädje på din arbetsplats. Hälsan är som en frisk inspiration till nyskapande.Det kan vara så att du nu ska ta det litet lugnt när det gäller din ekonomi. Det verkar så fint för dig och visst kan du nu ha chans till vinst i spel och bäst är med spel på hästar.
Lyckotal: 1, 2, 18, 35, 37, 41, 42
Bästa lyckotal: 35
Vågen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det är dina ord som är avgörande nu och vänner tycker tydligen att det du säger är rätt. Även barn ger dig kärlek i veckan. Tro på dig själv för du har rätt i det mesta.Det är inte mycket som ändras i arbetet nu. Det kan vara litet tjatigt och rutinmässigt, men det verkar tryggt och du ska vara frisk. En fest piggar upp dig.En stigande ekonomi verkar du få nu och det kan betyda en större inkomst för just dig. När det gäller spel så kan även det vara bra Fru Fortuna tycker om dig nu.
Lyckotal: 1, 11, 16, 27, 30, 34, 40
Bästa lyckotal: 1
Skorpionen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
En tid med behagliga möten och trivsamma vänner som tillsammans med dig gör vardagen verkligt trivsam så kan du ha det nu. Kärleken verkar vara trivsamt rar.Nu kan det kännas tungrott med det arbete du har, men även där ljusnar det, så ta det lugnt i veckan. Skäm bort dig själv för du är sund och har ett vänligt sinnelag.Ta kontakt med en vän och gå tillsammans ut på något avkopplande och roligt. Din ekonomi bör klara sig alldeles utmärkt bra. Ett spel på hästar ska vara rätt att göra nu.
Lyckotal: 1, 3, 4, 9, 38, 45, 49
Bästa lyckotal: 49
Skytten
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Kärleksfullt och rart tror jag att du ska få det och bäst trivs du i skön hemmiljö. Du kan få en överraskande gåva. Stjärnorna kallar det för vänliga veckan.Nu kan det nog vara bäst att ta det lugnt i allt vad arbete kan vara. Rutiner i veckan är inte alls så dumma i arbetet. Promenera, men jäkta inte så får du sundare hälsa.Ditt aktiva program om pengar kan nu komma att expandera. Det kan låta jobbigt, men du bör få det ekonomiskt stabilare. Låt bli spel och spara din spelinsats det är bästa vinsten.
Lyckotal: 11, 14, 21, 24, 33, 43, 47
Bästa lyckotal: 11
Stenbocken
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det är det sällskapskära som kommer till dig och du får inte vara ifred, man tycker om dig och vill vara hos dig. Så varför tar du inte och bjuder till fest och blir än populärare.Är det så att man frågar dig till råds i ditt arbete nu så tror jag att du löser problemen. Du har den rätta känslan nu för vad som är bäst. Du verkar sund och uppfinningsrik.Nu ska du kunna få extra fina pengar om man ska tro på vad stjärnorna säger. Du verkar glad och spel bör kunna ge vinst. En sifferkombination på keno kan vara rätt.
Lyckotal: 6, 15, 25, 27, 40, 41, 42
Bästa lyckotal: 27
Vattumannen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det absolut lyckliga tycks det vara som vill bo hos dig i allt vad kärlek rör. Det finns bara trivsamma inslag här. Du vinner framgång i kärlekens lotteri.Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning nu. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur. Andra tycker om ditt så positiva och sunda sätt.Barn och bostad kan komma att kosta mera nu, men de måste få kosta och du ordnar ekonomin. Spel ger dig ingen vinst så var inte för spendersam.
Lyckotal: 1, 10, 18, 22, 25, 34, 41
Bästa lyckotal: 1
Fiskarna
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Nu ska du få framgång i din kärlek. Resor verkar även de kunna ge dig kärleksfulla upplevelser. Men bästa kärleken får du om du besöker en ny plats av något slag.Går du och väntar på ett besked om ett arbete som du önskar få, så kommer nog ett positivt svar på det nu i veckan. Din livskraft är stark och du verkar klara veckan i fin form.Nu kan du få pengar litet extra tack vara en återbetalning eller också får du en bättre inkomst. Det kan också vara din tur att få vinst med ett spel i Lotto.
Lyckotal: 2, 7, 10, 12, 13, 43, 48
Bästa lyckotal: 12
Ha det bra! =)



dagen + outfit

hejsan bloggen! =D

idag så har det varit fett segt i skolan!
menmen, man klarar sig..
idag fick vi reda på ett arbete i svenskan, det verka vell lite roligt!
vädert är fan helt sjukt jobbigt, felicia's paraply gick sönder, hahahha ! xd
dagens outfit:
svarta leggings- kapphal
svart linne - gekås
rosa tunnika - HM
kors halsband- konfirmationen
blå klocka ( syns ej på bilden ) - mallorca!







Dagens låt!




Dagens outfit!

Helluusan bloggen! ;D

Jäklar vad det har blåst och regnat idag!;o heeela dagen har det hållt på, så trååkigt -.- och mitt paraply gick typ sönder bara för att det blåste så hiimla mkt, haha! xd
Menmen... Andra skoldagen avklarad nu ;) Började gå efter schemat idag oxå, det gick bra^^

Efter skolan blev det att vara med Ida och Nikita en liten stund, ruuligt ;D

Men här får ni några bilder på dagens outfit! ;P





Tröja - MQ
Vitt linne - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Halsband - Gekås
Armband - Lindex 

- Ha det bääst! :D<3



regnbågar (a)

jag älskar regnbågar (a'

Tisdag;

tjena bloggen!

jag har inte bloggat på typ as länge vafan! ;o
nu går man i nian, känns väldigt konstigt ^^
men skolan idag då;
vi kom dit osv, fått två nya i klassen lär behövas >.<
sen så fick vi schemat o sånt, ganska nöjd med det ^^
sen så blev vi indeladse i olika grupper, kom med amanda.k, freddie, jennie o alice! :D
det gick inte så bra menmen, huvudsaken var ju att det var roligt!
vi fick välja ett verktyg och amanda käll valde någon pasta sak fast den var hård xd
och det visade sig att vi skulle skala äppel med det ;p
annars har min dag varit toppen, skönt att skolan har dragit gång igen (;
jobba,jobba,jobba!

jag lovar att jag ska blogga mycket oftare! =D
Lucas du är bääst!

Back in school

Hejjsan! :D

Första dan i skolan idag^^ Var helt okej ;) Kul att träffa alla igen, men inte lika kul att gå upp kl 7 xd .. menmen man vänjer sig vell ;)

Efter skolan stack jag, Ida och Nikita hem till Nikita. Vi bakade kladdkaka och gjorde smoothie.. yummy! ;p Kladdkakan blev typ lite misslyckad, men den var god ändå, hehe ^^ Sen kollade vi på tv, men  jag och Ida typ somnade xd




- Ha det bra! :D<3


Bakat

Hejj! :D

Idag fyller min pappa år, GRATTISGRATTIS!:D<3
Så jag och mamma bakade massa gosaker till fikan (sockerkaka, kladdkaka med små marsmallow i, kanelbullar och cookies) muuummss! ;P




- Ha det bra! <3


Laserdome

Helluusan! ;D

Efter stan körde mamma mig till slottsmöllan, där mötte jag upp Ida, Nikita, Erika, Sara, Johan, Eric och Daniel. Vi stack in till Laserdome och betalade och så. 20 i 4 fick vi spela första omgången ;D Eftersom det var fler där så fick vi spela med dom, så vi vah typ 20 pers där inne, men det blev bara roligare med fler folk ;D Det höll på i 20 min, sen var det 20 min pause, för några andra skulle in och spela då^^ Sen spelade vi våran sista omgång, det var as roligt, men VÄLDIGT varmt!! ;D Typ halv 6 tog vi bussen hem med Erika, Sara och Johan =) Kom hem kvart över 6 ^^ Snart ska vi göra pizza, sen ska jag nog färga utväxten ;D



Bjuder på en bild när vi väntar på bussen ^^

Sara, Erika, Jag och Ida (Nikita tog bilden)

-Ha det bra! :D<3


Stan med mamma

Hejjhejj! :D

Idag åkte jag och mamma till Eurostop, köpte mat och kläder, fick ett par jättesnygga jeans! :D Sen åkte vi in till stan och kollade lite mer på kläder och då fick jag några fiiina tröjor oxå =)

Tack så mkt mamma! :D<3


G - star jeans från Nordic Safari


Sjal från Nordic Safari


T-shirt från MQ


två till T-shirtar från MQ




Film

Hejjsan! :D

Snart ska jag kolla på Grown ups, men först ska jag se om jag hittar ngt gottigt! ;D



WIIHOOO!

YEES! ;D Pappa fixade min data, så nu funkar den igen, gött! ;p <3

haha, asså serriöst jag vet inte vad jag skulle gjort utan min data! :Oxd



FrissaN

Tjenix! ;D
nu är ida blondin igen :)
yeeaah (h)

Reserv data

Hejsan!

Min data har typ fåt virus elr nått! ;s Jag och pappa har försökt hela dan att fixa den, men det går nt -.- Jag kan inte komma in på internet elr något som har med internet att göra, så nu får jag använda en annan data tills min är fixad (vilket jag hoppas att den blir snart!) Men ingen använder den datan ändå, så jag kan ändå sitta hur mkt jag vill(yy'
Fast har inga bilder på denna datan xd

- Ni får ha det så bra! :D<3

Lite roliga skämt! (:

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling..

läs nu nerifrån och upp!
Hotellgästen: Vilken ful tavla som hänger på väggen. 
- Ursäkta, med det är en spegel.


Mamma bad pelle gå till affären och köpa mjölkoch innan han gick sa mamma:
"Låt bilarna åka förbi innan du går över gatan". Pelle kom hem efter 5 timmar
utan nån mjölk i handen, - "Mamma det åkte inte förbi några bilar"




Vet du varför brandbilarna är röda?- ????- De blir så generade när de har slangen ute.


vet du varför norrmännen har dörren öppen när dem går på toa?Nej!För att ingen ska kika genom nyckelhålet.

En norrman satt och åt på en pizzeria. Då blev han tillfrågad om han ville ha pizzan i 4 eller 8 bitar. Då sa Norrmannen:- Ta 4 bitar jag orkar inte äta upp 8 bitar.


Varför gör tandläkare bryggor?- För att tandvärken skall gå över.

Men tvättar du håret utan att blöta det först?
-Ja det står ju på flaskan att det är för torrt hår.


Vet du varför norrmänen stoppar p-piller i näsan?
Dom vill inte få snorungar.

ha det så roligt! :D



Tips från Gina Tricot!

Tröja - 149 kr

Vit kofta - 199 kr

skjorta - 199 kr

Armband - 129 kr

Tube scarf - 149 kr

Väska - 299 kr


Klädtips från HM! :D

ALLTING PÅ DENNA SIDAN ÄR FRÅN HM!


REA:
kanske en snygg brun väska till skolans start? ;)
kostade 199 :- kostar 149 :-
ett snyggt rosa läppglans?
kostade 29:50 :- kostar: 19:50




INTE REA:

Ett snyggt halsband, som jag själv har tänkt att köpa. Finns i guld oxå!
kostar: 49:50 :-

Ett annat fint halsband, finns i guld oxå!
kostar: 49:50.-


Armband som finns i många olika färger!
själv har jag ett sånt armband, assnyggt! :D
kostar: 29:90 :-


en snygg långarmad, som finns i 7 olika färger! :D
Kostar: 99:-

as snygga treggings som finns i ljusblå oxå!
kostar: 199:-


En snygg väska som bara finns i brun, en som man kan ha hängandes på axlen.
kostar: 199:-

En annan väska som finns båda i svart o brun, fast dyrare.
kostar: 299:-
För dig som gillar att ha mycket armband.
kostar: 49:50:-

Ett snyggt och billigt halsband.
kostar: 29:90 ;-


väldigt modernt halsband!
kostar: 49:90 ;-

Ett snyggt läderarmband för endast 49:90 :-



Ett as snyggt linne! :D

kostar: 129:-

as snygg tunika som finns i många olika färger ;)

kostar: 149:-

Tre snygga t-shirtar för samma pris:





Kostar: 99 :- stycket.


Allt för idag! :D
hoppas ni tkr om att kolla på modet! :D


ny header! :D

.
.
.
v
vad tycks? :p

Dagens Låtar! :d

Han är min favorit artist! :D


Lite svårare blir det allt^^


Dagens Låt!


snabba cash! :)

kollar på snabba cash! :)
en bra film kommit 1 timme och 3 minuter! :D
ni borde kolla på den! =)

fruktsallad! :)

äter fruktsallad och snacka med bästa Sääbina och Jääänny! ;)<3

17 augusti

Hejjsan! :)

Idag kommer min halvbror och hans familj och hälsar på:D Träffas inte så ofta eftersom dom bor i Tyskland, så ska bli roligt att se dom igen!

Kommer inte kunna blogga under dagen, men ska försöka hinna med att blogga lite mer ikväll! ;)

- Ha det så bra! <3


Horoskop vecka: 33

Väduren
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ägna dig mera åt stillsam avkoppling i ditt hem. Något med barn och djur kan även det ge dig fin stimulans. Köp dig en present, men i kärlek ska du vara stillsam.Nu verkar det trögt med ditt arbete, vad det beror på vet jag inte, men du bör vara vaksam om ditt arbete. Här gäller att passa tider noggrant. Du bör vara frisk och sund.Du kan få höra att man anser att du är en god ekonom och hur det nu än är med den saken så ska du kunna få pengar som vinst nu. I spel är det fotbollstips som är bäst.
Lyckotal: 2, 3, 13, 19, 36, 47, 49
Bästa lyckotal: 13
Oxen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Romantiskt och rart tryggt, det ska du ha det nu i veckan. Det kan också vara tal om ett bröllop med stor fest och pompa. Blir du bjuden så gå och umgås i trevligt sällskap.Nu kan du få det än bättre inom det som berör ditt arbete. Det verkar som att du kommer in i en positiv period av medgång. Ditt humör ska vara härligt friskt.Värdepapper, obligationer, ja något som har med investeringar kan nu komma att ge dig en fin vinst. Men med annat spel bör du vara verkligt snål.
Lyckotal: 7, 11, 14, 28, 30, 34, 38
Bästa lyckotal: 34
Tvillingarna
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Nu är det via posten som du får ett brev som gör dig glad av sitt innehåll. Romantiken verkar vara stark hos dig nu och du får stark och rar romantik tillbaka.Nu är det rätt tid för att lägga upp riktlinjerna i arbetet för den kommande perioden. Du klarar det mesta och gör det bra. Hälsan tycks vara på en bra nivå.Barn kan det vara som ger dig fina idéer för framtiden. Du förvandlar deras tankar rätt och du kan vinna i Lotto. Ta ditt och barns lyckotal som bästa vinstchans.
Lyckotal: 3, 11, 15, 17, 33, 35, 37
Bästa lyckotal: 15
Kräftan
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ditt behagliga sätt är det som man tycker så mycket om. Du ska även kunna ha ett leende som gör andra på ett romantiskt humör. Veckan ger dig kärleksglädje.Det kan vara så att du får höra att det ska bli förändringar för dig i arbetet. Blir det som det sägs så är det nog bara bra. Friskheten själv det ska du vara i hela veckan.Sysslar du med försäljning så kan det vara så att dina inkomster nu kommer att öka. Här kan du även få pengar genom en spelvinst. Lyckan ska vara bäst med Lotto.
Lyckotal: 2, 7, 14, 24, 34, 44, 49
Bästa lyckotal: 24
Jungfrun
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ta det försiktigt med den uppvaktning som du kan få nu. Det kan vara kärleksfulla blickar, men jag tror att det stannar vid det. Bäst har du det med att vara dig själv.Nu kan det talas om förändringar i arbete för dig. Det bör i så fall vara till din klara fördel. Arbetar du inom en industri så hör du till vinnarna. Sund hälsa bör du ha.Här ska du ha en verkligt lugn och fin vecka med din ekonomi. Du bör klara även oväntade utgifter och ett spel kan ge vinst. Vinsten verkar vara liten, men ändå en vinst!
Lyckotal: 3, 7, 9, 13, 25, 32, 42
Bästa lyckotal: 3
Lejonet
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Det kan vara så att du får höra att du är en kärleksfull och rar vän. Det tråkiga får inte plats hos dig så njut av rar romantik. Kärleken är nu på en behaglig nivå.Det riktigt lyser av framgång runt om dig och du kan komma att avancera i ditt arbete. Du är både omtyckt och värd detta med avancemang och du verkar så sund.Nu ska du ha det så gott med din ekonomi att du ska kunna unna dig själv en extra fin present. Men i spel vinner du nog inte mycket så var sparsam med spel.
Lyckotal: 3, 17, 26, 35, 39, 47, 49
Bästa lyckotal: 17
Vågen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Visst är det fin kärlek som du kommer att få nu. Man vill dig väl och här får du en spännande present innan veckan är över och blir det rätt så är du värd den.Nu kan du börja tro på bättre tider, för här får du höra positiva ord och idéer om ditt arbete. Hälsan är härligt frisk och du blir kallad för att vara en god människa. Du kostar på dig något som har med utbildning och hemmet att göra. Det kan vara klokt, men kosta inte på dig någon form av spel för verkar ingen vinst.
Lyckotal: 3, 4, 12, 25, 35, 37, 49
Bästa lyckotal: 3
Skorpionen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Var nu litet försiktig med vad du gör med romantiken under den här veckan. Irritationer verkar möjliga och i så fall nästan onödiga. Var noggrann med ditt ordval.Här verkar du få en helt vanlig arbetsvecka och du ska ha det bra på din arbetsplats oavsett om det är hemma eller borta. Du bör trivas fint och det är ju meningen. Frisk är du.Nu kan du ha turen att vinna en slant just genom att investera i ett spel. Ta dina turnummer till hjälp och vinn. Bästa form av spel i veckan är med Keno.
Lyckotal: 2, 18, 27, 28, 30, 35, 42
Bästa lyckotal: 35
Skytten
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ett mycket trivsamt inslag av vänlig omtanke kommer in i ditt tecken, där kärleken din ska vara rar och omtänksam. Nästan allt vad du vill ger dig rarhet tillbaka.Med arbete kan det vara svårt den här veckan. Du får nog inte det jobb du vill ha. Här tycks det vara bäst att vara försiktig. Hälsan din är bra om du bara unnar dig vila.Din ekonomi verkar ansträngd, men det bör vara beroende på en del investeringar i din bostad. Spel tror jag inte ger dig vinst nu så här gäller det att avstå från spel.
Lyckotal: 4, 11, 22, 25, 30, 36, 47
Bästa lyckotal: 22
Stenbocken
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
En brevvän eller vän ger dig inte mycket i utbyte nu om du har en sådan. Men i framtiden verkar det bli bra, så ha kvar den brevvän eller vän som du har.Kontakter som du gör nu i arbetet kan betyda stor lycka för dig. Arbete i bästa glädje och kolleger tävlar om din gunst i den här veckan. Sundheten är dock din bästa vän.Här bör du inte ha ont om pengar, tvärtom så ska du kunna ha en rejält fylld börs. Visst har du chans till vinst i spel och bästa vinst är med Stryktipset.
Lyckotal: 8, 14, 21, 24, 27, 38, 49
Bästa lyckotal: 38
Vattumannen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Det riktigt strålar av varm kärlek i ditt tecken nu i veckan. Du kan nog känna att nu så bör du få det kärleksfullt och rart. En förhoppningens tid har börjat för dig.Du kan göra fina affärer som ger dig framgång i arbetet denna vecka. Även juridik ger dig tur så gäller det avtal eller andra tvister så får du rätt. Friskheten bör dominera.Även om du brukar vara så sparsam med dina pengar. Så kan du nu komma att göra ett impulsivt köp och det är inte så bra. Med spel ska du vara extra försiktig.
Lyckotal: 5, 12, 26, 29, 38, 44, 45
Bästa lyckotal: 44
Fiskarna
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
nbjudningskort som talar om att du bjuds till trevlig fest, det kan du få nu. Man ser dig som en extra kärt välkommen gäst. Du har en utstrålning som skvallrar om romantik.Ett arbete med växter kan vara det roligaste nu i veckan. Så är ditt arbete förknippat med blomster så får du fint resultat. Du är själv som en blomma i vackraste hälsa och blom.Kan man tala om strålande tider så är det just det du ska få nu. Ekonomin bör vara stabil och spelvinst är fullt möjlig. Så en liten insats i ett spel kan vara rätt att göra.
Lyckotal: 2, 4, 9, 10, 14, 15, 47
Bästa lyckotal: 15

Fler kluriga bilder

hejsan! :D  Här får ni lite mer att klura på..;)








- Det var dagens kluriga bilder^^


Städat!

Nu har jag städat rummet (var ett tag sen, så det behövdes)!;) Har damsugit, dammat, plockat iordning och bäddat rent sängen så nu är rumemt finfint! :D Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ^^

Här får ni några ''före'' och ''efter'' bilder!;D (nt så stor skillnad men behövdes mest dammas och dammsugas)^^





- Ha det så bra! ;D<3
 


2010 horoskop

Stenbocken (22 december - 20 januari)
Personlighet: Dina allra bästa sidor är att du är förnuftig, självständig och disciplinerad. Dina mindre positiva egenskaper är att du ibland kan uppfattas som dominant, reseverad och lite kantig.
Kärlek och vänner: Du visar dina vänner och partner kärlek genom att vara trofast och pålitlig.Däremot kan du ibland ha svårt för att vara romantisk och känslosam, kanske något du kan jobba lite på!
Du passar bäst ihop med: Jungfrun, oxen och andra stenbockar.
Skola och jobb: Din känsla för disciplin och ordning och reda gör att du passar bra för utbildningar och yrken som kräver noggrannhet. Ekonomi, arkitekt och sekreterare är tre exempel på jobb som kan passa dig.
Tursymboler:
Siffra: 1
Ädelsten: Turkos
Färg: Grönt och mörkblått
Blomma: Hyacint
Metall: Bly

Vattumannen (21 januari - 19 februari)
Personlighet: Vattumannen är lugn, envis och självständig. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord. På den negativa sidan så kan vattumannen ibland verka en aning egenkär. Du kan också ha svårt för att släppa andra inpå livet. 
Kärlek och vänner: Din inställning är att kärleken kommer när den kommer. Din partner/kompis bör också dela din syn på frihet och oberoende för att er relation ska fungera.
Du passar bäst ihop med: Vågen, tvillingarna, skorpionen och andra vattumän.
Skola och jobb: Du tycker om logiskt tänkande och har en stark vilja att förbättra och utveckla. Dessa egenskaper gör att du passar inom mediabranschen där din kreaktivitet får utrymme, eller inom politik och vetenskaplig forskning.
Tursymboler:
Siffra: 6
Ädelsten: Granat
Färg: Koboltblått och turkos
Blomma: Orkidé
Metall: Aluminium

Fiskarna (20 februari - 20 mars)
Personlighet: Ditt varma hjärta, och din förmåga att känna medkänsla för andra personer, gör dig till en mycket omtyckt person. Fantasi och humor har du gott om. Din känslighet gör ibland att du tenderar lägga för mycket energi på oro och ängslan. Andra negativa egenskaper är att du ibland uppfattas som passiv, flyende och alltför hemlighetsfull.
Kärlek och vänner: Du har en mycket romantisk syn på kärleken vilket gör att du lätt blir besviken när du inte hittar rätt. Oavsett om det gäller vänskap eller ett kärleksförhållande så behöver du någon du kan känna dig stabil och trygg med.
du passar bäst ihop med: Skorpionen, kräftan och vågen.
Skola och jobb: Omväxling är vad en fisk behöver, strikta rutiner och fasta tider har du svårt för. Eftersom du är så lyhörd för dina medmänniskors problem kan du bli en utmärkt advokat, men glamour lockar också! Många fiskar är skådespelare,dansare eller poeter.
Tursymboler: 
Siffra: 8
Ädelsten: Ametist och smaragd
Färg: Grönt, blått
Blomma: Tulpan
Metall: Tenn

Väduren (21 mars - 20 april)
Personlighet: väduren sätter vänlighet och rättvisa i första hand. Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. de mindre positiva egenskaperna är att du ibland är självisk och dominerande och alltför pådrivande - akta så du inte kör över andra!
Kärlek och vänner: Kärlek och trohet är det allra viktigaste i livet för dig. du överraskar gärna dinanära och kära med en trevlig middag, en rolig present eller ett vykort... Du förväntar dig trygghet av en partner eller vän. 
Du passar bäst ihop med: Skytten, lejonet och fiskarna.
Skola och jobb: Du drömmer om att starta ett eget företag och driva det långt och framgångsrikt men det finns många yrkesområden som väduren passar inom. dina goda ledaregenskaper skulle göra dig till en utmärkt lärare, psykolog, läkare eller journalist.
Tursymboler:
Siffra: 2
Ädelsten: Rubin och granat
Färg: Rosa och rött
Blomma: Kaprifol
Metall: Järn

Oxen (21 april - 20 maj)
Personlighet: Oxen är en lugn, trygg och jordnära person. Du är praktiskt lagd och mycket bra på att ta ansvar. Det som kan uppfattas som negativt är att du har ett starkt behov av att kontrollera. Din envishet kan också reta andra, liksom din motvilja till förändring.
Kärlek och vänner: Oxen tenderar att hela tiden tänka långt fram i tiden, och vill ha någon att dela alla framgångar med. Du är inte syndsam i kärlek, men blir du plötsligt förälskad kan du bli helt kär och galen.
Du passar bäst ihop med: Kräftan, Jungfrun och stenbocken.
Skola och jobb: Oxen passar bra som egen företagare, mycket på grund av den goda organisationsförmågan. Det ger dig goda karriärsmöjligheter inom kontorsarbete. dina konstnärliga drag gör att du kan lyckas som musiker, författare eller skådespelare.
Tursymboler:
Siffra: 4
Ädelsten: Safir och Korall
Färg: Smaragdgrön
Blomma: Vallmo
Metall: Koppar

Tvillingarna (21 maj - 21 juni)
Personlighet: Tvillingarna är öppen, glad och livlig som person. du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många (för att inte säga alla). På den negativa sidan kan du ibland uppfattas som känslokall, otrygg och flyktig.
Kärlek och vänner: Du är beronde av att det hela tiden händer nya grejer, så att fastan i vardagens tristess skrämmer dig. Därför tenderar tvillingens kärleksrelationer bli väldigt korta. Du behöver någon du kan känna dig jämn med, både när det kommer till kärlek och vänskap.
Du passar bäst ihop med: vågen och tvillingarna.
Skola och jobb: Att du är en idéspruta, samt din goda tal-och skrivförmåga gör att du passar utmärkt till marknadsförare, journalist, informatör, reseledare eller lärare.
Tursymboler:
Siffra: 8
Ädelsten: Rubin och Smaragd
Färg: Grönt och mörkblått
Blomma: Liljekonvalj
Metall: Kvicksilver

Kräftan (22juni - 22 juli)
Personlighet: Du är en omtänksam och varm person som är lyhörd. Du tycker mycket om barn och har även ett stort intresse för djur. En egenskap som många kan uppleva lite jobbig  är att du är envis och alltid vill ha din vilja igenom.
Kärlek och vänner: I en relation är du mån om att din partner har det bra. du är en god lyssnare och vänner kommer ofta till dig om de är ledsna och har problem. Närhet och mys är viktigt för dig i en kärleksrelation.
Du passar bäst ihop med: Oxen, skorpionen och fisken.
Skola och jobb: Har du någon gång funderat på att starta eget företag när det är dags att ta klivet in i vuxenvärlden? Eftersom du är väldigt driven och målmedveten skulle det vara ett smart drag. I klassen är du den som ser till att alla mår bra och trivs. 
Tursymboler:
Siffra: 3
Ädelsten: Pärla
Färg: Vit
Blomma: Anemon
Metall: Silver

Lejonet (23 juli - 22 augusti)
Personlighet: Du är en trygg person som är väldigt generös. Det är många som upplever dig som charmig med ett gott självförtroende. En mindre bra egenskap kan vara att du uppfattas som lite egoistisk. 
Kärlek och vänner: Du har en romantisk syn på kärlek och har lätt för att bli kär. Du älskar när folk i din närhet ger dig komplimanger och smicker. Men samtidigt tycker du mycket om att visa de i din närhet att de betyder mycket för dig.
Du passar bäst ihop med: Väduren, skytten, tvillingen och andra lejon.
Skola och jobb: Du har en hög moral, något som du tycker att även dina klasskompisar ska ha. Du är stark som person och jobbar helst ensam. Skådespelare, lärare och politiker är yrken som passar dig.
Tursymboler
Siffra: 6
Ädelsten: Diamant
Färg: Röd
Blomma: Ringblomma
Metall: Guld

Jungfrun (23 augusti - 23 september)
Personlighet: Du är en petig och noggrann person som alltid strävar mot perfektion. du är mån om din och andras hälsa och är en omhändertagande person. En mindre bra egenskap hos dig är att du kan vara lite för känslig.
Kärlek och vänner: Du är inte den lättfångade när det kommer till kärlek och vänner. Du är ganska hemlighetsfull och du kan vara lite dålig på att visa dina känslor för de du tycker om. 
Du passar bäst ihop med: Oxen, stenbocken och vattumannen.
Skola och jobb: Eftersom du är hjälpsam av naturen passar ett yrke där du får jobba med människor. I skolan är du väldigt duktig på att analysera pch jobba i grupp.
Tursymboler
Siffra: 8
Ädelsten: Bärnsten
Färg: Blått
Blomma: Krokus
Metall: Kvicksilver

Vågen (24 september - 23 november)
Personlighet: Vågen är glad och charmerande och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är väldigt mån om dina nära och kära. På den negativa sidan så har vågen väldigt svårt för att fatta beslut och kan iböand uppfattas som lat.
Kärlek och vänner: Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensami ditt liv, antingen har du vänner omkring dig eller en partner. Utan någon känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med. 
Du passar bäst ihop med: Tvillingarna och vattumannen.
Skola och jobb: Du är en mycket kreaktiv person och fungerar bäst om du får jobba i grupp. Exempel på passade yrken skulle kunna vara marknadsförare, designer, jurist, arkitekt och inredare. 
Tursymbol
Siffra: 2
Ädelsten: Safir
Färg: Blått och rosa
Blomma: Syren
Metall: Koppar

Skorpionen (24 oktober - 22 november)
Personlighet: Skorpionen är charmig, intelligent och målmedveten. Du är en sann vän och har ett gott hjärta till de som är svaga och behöver hjälp. Och det negativa då? Din starka vilja och målmedvetenhet kan ibland göra att andra människor såras och din största svaghet är svartsjuka.
Kärlek och vänner: Vare sig det gäller kärlek eller vänskap så är du mycket passionerad.Du faller pladask och tar för dig intensivt och fullständigt. Den du umgås med måste vara intellektuell och en person som du kan se upp till.
Du passar bäst ihop med: Kräftan, fiskarna och oxen.
Skola och jobb: Ditt intresse av att hela tiden lära dig nya saker och det faktum att du är envis, gör att du passar inom flera områden, t.ex. imon vetenskap, psykologi, kriminologi och arkitektur.
Tursymboler:
Siffra: 4
Ädelsten: Opal
Färg: Rött och grönt
Blomma: Nejlika
Metall: Stål

Skytten (23 november - 21 december)
Personlighet: Alla vill ha en skytt som kompis! Du är varm, ärlig och omtänksam. Du är en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig. du är dock otålig och tycker inte om för mycket ansvar. Ibland tar du för stora risker - dumdristigt!
Kärlek och vänner: Din öppenhet, ärlighet och vänlighet gör att du har lätt för att få kontakt. Din partner/kompis bör dela din syn på livet, utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.
Du passar bäst ihop med: Väduren, lejonet och stenbocken.
Skola och jobb: Du tycker om att ha fritt spelrum där du ges chanser att prova nya saker. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem. Läraryrket skulle passa dig bra, eller jobbet som försäljare eller mäklare.
Tursymboler: 
Siffra: 4
Ädelsten: Smaragd
Färg: Gult och djuprött
Blomma: Mimosa
Metall: Tenn    


Rör de sig eller inte? hmm..

Titta runt på bilden samtidigt som du rör lite på huvudet.

Titta i mitten av bilden och för huvudet fram och tillbaka mot och ifrån skärmen.

Focusera på pricken i mitten och rör huvudet framåt och bakåt.

Är linjerna verkligen raka?

rör det sig eller inte?


- Ha det bra! ;D

Dagens outfit!


Tröja - H&M
Linne - Gina
Leggings - Gina
Armband - Gjort själv^^

Espresso house

hejjsan bloggen! :D

Blev en sväng till stan idag med Ida och Nikita;) Tog en fika på Espresso house, göttans! :P Sen gick vi till Clas Olsson för Nikita skulle köpa ett lås till sitt skåp. Eftersom inga klädaffärer var öppna så tog vi bussen hem vid 15.16^^ Medans vi väntade på bussen gick vi in på hemmakväll och köpte lite godis;p
Men nu har dom gått hem, fast vi kanske ska träffas igen senare :D

Mumms! ;D


- Ha det bra! :D<3




Dagens låt!






Lite kluriga bilder!

Hejjhejj! Tänkte ge er lite att klura på! ;) .. Lycka till, hihi!:D<3




Titta på den mellersta kolumnen. Var slutar den?

Vem är den längsta?

Hur många ansikten ser ni?


- Det var alla för dagen!  Visst var dom lite kluriga? ;D


Japansk ögonkontroll

Ja, här har ni en japansk ögonkontroll, hihi! ;)



Om du inte kan se någonting så dra i yttre ögonvrårna så att du får sneda ögon (som om du vore asiat). Fortsätt dra tills ögonen är nästan stängda… det fungerar.  

- Visst var den lite bra ändå? ;D




14 augusti

Hejjsan! :D

Det här blir mitt första inlägg för idag eftersom jag inte har kunnat blogga tidigare för jag har varit hos momo hela dan! ;D Först åt vi lunch och massa annat gott på en mysig gård, sen åkte vi hem till momo och fikade och så, trevligt:P
Kanske lite tråkigt inlägg, men har inga bilder att bjuda på^^

- Ha det bra!:D<3









Bra Filmförslag!

Hej hade tänkt att visa några bra filmtips! :)

Who's your monkey?
KOMEDI
Fyra barndomsvänner i Florida har nyligen passerat 30-strecket och står inför vuxenlivets stora utmaningar. Hutto     ska bli pappa, Laith känner sig osäker inför sin flickväns sexuella böjelser, Bobby dränker sina sorger i spriten och kommer inte över sin flickvän trots att det var över 18 månader sedan hon gick bort. Mark är en gynekolog som älskar sitt jobb. Allt ställs på sin spets när Mark blir pistolhotad av en aggressiv porrmissbrukare för något som Laith gjort, och behöver hjälp av sina tre vänner.
Made for each other
KOMEDI
Dan har gift sig, men tre månader har gått sedan bröllopet och han har fortfarande inte fått ha sex med sin fru.
I ett ögonblick av svaghet faller han för frestelsen och är otrogen. Han kommer fram till att det bara finns ett
sätt att ställa allt till rätta igen: se till att hans fru också är otrogen! Nu gäller det bara att hitta någon
som kan få henne på fall...
Tekken
ACTION
En ung man söker hämnd efter sin mors död. När han får höra att turneringen "King of Iron Fist" ska starta och att hans mors mördare ska vara med, beslutar han sig för att anmäla sig och kämpa sig genom turneringen för att nå sitt mål.
Ni som inte har sett The Last Song, måste göra det!
en as bra film!
The Last Song
Romantisk
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far.
En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till Tybee Island under sommaren, så att hon kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv på Tybee Island. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - och det är musiken.
Ha det bra från Ida! :D

dagens outfit ;)

Dagens Outfit!
Svart Linne från HM
Rosa korta/lång armad från HM
Svarta Leggings från Lindex
Vita Sockar från Ullared




Min Dag! :D

Vaknade vi 10 tiden och åt frukost, sen så tog jag och Lucas en runda runt skogen och det var mysigt! :)
Sen så vaknade Mamma vid halv två tiden, och då gjorde hon färdigt tårtan som vi skulle ha med oss till Alf och Birgitta, eftersom Alf fyller år så skulle vi ner dit ;p
så här såg tårtan ut!


MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMS! :D

Sen så stack vi hem igen efter en stund det var jätte mysigt där nere, sen så blev det hem och börja med maten eftersom den skulle vara inne en timme, vi åt kasslegratäng! (y)
Nu blir det vell datan och kolla film sen chatta med roligt film! (:
jag kommer att blogga lite mer idag.!
Och till senare ikv så blir det:



Dagens Låt! (:


Bildbomb!

Nu blir det BILDBOMB med några av kvällens bilder!(yy' ;D














- Nu orkar jag nt lägga upp fler bilder^^ Ha det så bra!:D<3


Kläd tips ;)

Sweet Lace Dress SEK 229, Club L - NELLY.COM
Nelly- 229:-

HM- 99:-



HM- 149:-


Ha det bra! :)





vecka 32:s horoskop!

Väduren Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Du är en krigare. Det betyder inte att du vill ha ihjäl personer som inte håller med dig eller som på något sätt står i vägen för dig. Det innebär snarare att dina handlingar har ett speciellt syfte – ja, t.o.m. små vardagliga handlingar som att klä sig på morgonen. Ett nytt, intressant mål uppenbarar sig för dig den här veckan.

Oxen Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Emellanåt verkar din hjärna fara iväg åt ett håll du inte är bekväm med. Den kan till exempel bli besatt av något eller en situation som är utom kontroll för dig. Det är rätt jobbigt att kämpa emot det här. Det kanske vore bättre att försöka räkna ut vad i hela det här scenariot som du faktiskt kan göra någonting åt.

Tvillingarna Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Du har ännu inte bestämt om du ska försöka besegra eller vinna över din fiende. Och för att göra saken mer komplicerad, så finns fienden inom dig. Just nu ska du försöka leva med de mörkare sidorna av din personlighets. Acceptera att du är en mångfacetterad ädelsten i universum och att du har mycket större kapacitet än du har en aning om.

Kräftan Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Du är duktig på att sätta ord på händelser. Din förmåga att få folk att satsa på att följa dig längs din väg hänger på hur bra du kan övertyga dem. Och ju starkare känslor du själv har för hela projektet, desto tyngre kommer dina ord att väga. Känn efter och se sedan till att din hjärna går i takt med din intuition. Där finns kraft att hämta.

Lejonet Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
När mamma anka väl har fått alla sina små ungar att simma i rad efter henne, fortsätter de så. De följer varandras stjärtfjädrar tills de är framme vid målet. Du behöver samarbeta med folk som fungerar så just nu, folk som gör det de är tillsagda att göra och inget annat. Det här är fel tillfälle att göra avstickare från den utstakade vägen.

Jungfrun Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Du kommer att vara mottaglig för ett fenomen som t.ex. kärlek vid första ögonkastet. Men det är mer som kärlek vid hundrade ögonkastet, eftersom det här är en person, ett projekt eller en strävan som du redan har varit i kontakt med en hel del. Oavsett vad, så är dragningskraften väldigt stark. Du kommer att veta exakt vad det är du vill.

Vågen Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Dina arbetsprojekt blir det allra viktigaste för dig den här veckan. Du har en publik att tänka på. Ja, de vill uppleva något intressant och nytt, men du måste vara försiktig med hur du presenterar detta nya och intressanta. Börja med att ge dem det de känner till och är vana vid. Därefter kan du börja bli lite mer nyskapande.

Skorpionen Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Toltekerna, ett gammalt heligt mexikanskt folk, tränade på att koppla bort de fem sinnena för att på så sätt få en andlig syn på världen. Du har ganska lätt för att glida in i ett utomsinnligt tillstånd när du behöver. Någonting inom dig vet att sanningen finns bortom det man kan se, vidröra, smaka på, dofta på eller höra.

Skytten Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Humor är avslöjande. Det är därför vissa människor är överdrivet allvarliga – de är rädda för att låta någon få veta sanningen om dem, och deras skämt blottar dem alltid. Var försiktig med de humorbefriade personer du träffar den här veckan. Alla har någon sorts försvar. Prioritera att umgås med skrattande vänner.

Stenbocken Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Hänsynslöshet och grymhet är inte samma sak. Du kommer att vara hänsynslös och vägra att tycka synd om en enda själ – särskilt inte dig själv. I stället kommer du att tro på var och ens förmåga att göra det som är nödvändigt, och det är inget grymt med det. Du accepterar inget trams just nu, och andra skärper sig och växer i din närvaro.

Vattumannen Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Försök framtona som om du var självsäker, även om du inser att det är lite larvigt att vara alltför självsäker. Sokrates sa, ”Den sanna kunskapen är att inse att du inte vet någonting. Och att du vet att du inte vet någonting gör dig till den klokaste av alla.” Det här är ett slags spel. Ge dig helhjärtat in i det spelet. Då har du chansen att vinna.

Fiskarna Vecka: 32 (2010-08-09 - 2010-08-15)
Hur lätt är det för dig att bortse från ditt förnuft? Det kan vara mycket givande för dig att ge dig ut i den värld som till 100 procent behärskas av känslor. När du återvänder från en sådan tripp, kommer du att göra det med kraft. Det är klart – vissa kommer att tycka att du är helt knäpp. Låt dem gärna göra det. Du vet ju bättre.

Dagens låt!


Fredagen den 13!

Tjaoo! :D

Snart ska jag ut med Ida och Nikita, tänkte ta lite nya bilder :P  Lägger nog upp några sen!;D



- Ha det braa!;D<3

Billy's pan pizza!

Var på hemköp och köpte panpizza och läsk! (:
MUUMS! =)



Ny header igen! ;)

Innan:


Nu:






Åskar och blixtrar!

Heluusan!


Sitter här vid datan och det bara öser ner utanför, åskar och blixtrar! Men nu ska jag gå och lägga mig^^
Alice är här uppe hos mig oxå och är jätterädd, stackare! <3

Ha det så bra! <3 


Horoskop

Hej, mitt internet har inte fungerat det är därför jag inte har skrivit något ;p
Men nu tänker jag skriva lite horoskop.
Stenbock.
( 22 december - 20 januari )

Det viktigaste för dig är din familj och dina vänner. Du hittar alltid tid för dem, men dina egna plikter sviker du heller aldrig. Det hela kan därför bli lite väl for mycket. Men du kan lungt säga nej då och då om alla förvänta sig något av dig samtidigt. Det skulle alla säkert kunna förstå. Och lite fridtid kan en ambitös person som du faktisk behöva lite av.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med skorpion, oxen, fiskarna och jungfrun.
skönhetstips. Inget är skönare än en sidenmjuk hud. Prova att smörja in din hud i babyolja. Det känns inte bara skön, utan är också bra för din hud.
Vattuman.
( 21 januari - 19 februari )

Du är super intelligent och allt är lätt for dig. Du vet vad du vill och du når dina mål på ett vänligt men bestämt sätt, vare sig det gäller catwalken eller ditt gäng. Din gulliga personlighet hjälper dig snabbt att nå dina mål.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med tvillingarna, lejonet, väduren och skytten.
skönhetstips. Dofter och parfymer diggar du skarpt! Kanske du skulle prova en härlig exorisk hårkur? Ta en kopp kokosmjölk och blanda en kopp varmt vatten och häll det över det våta håret. Vira sedan en handuk runt håret och låt det verka i 10 minuter, innan det slutligen sköljs ut igen, Aloha!
Fisk
( 20 februari - 20 mars )

Du är otroligt duktig människorkännare och kan alltid se på andra hur de har det. Men din känsliga personlighet är du inte bara en bra kompis. För dig betyder din kompis mycket mer än pengar och status. Om man vill göra ett bra intryck på dig ska man vara ärlig eller överraska dig med romantiska kärleksbrev!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med jungfrun, kräftan, stenbocken och skorpionen.
Skönhetstips. Du har verkligen ett smittande skratt som kan trollbinda alla. Framhäv dina strålande ögon genom att måla ett streck med en vit eyeliner på det innersta av din ögonkant. Det gör att ögonen verka större och ännu mer strålande.
Vädur
( 21 mars - 20 april )

Wow, du är ett riktigt energiknippe!
Ovasett om du bjuds med till en eller flera castings, så visar du alltid massor av power. Inte konstigt att en flirtig vädur som du ses överallt. Och pga din gulliga personlighet tycker de andra personerna också om dig ;)
Vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med lejonet, tvillingarna, vågen och vattumannen.
skönhetstips. Med en eldig vädur som du ska allt gå fort. Att använda tid och svett på att solbada är inte dig, och skadar för övrigt också din hud. Så är det snabbare att mixa lite brun utan sol i bodylotionen och smörja på den.
Oxen
( 21 april - 20 maj )

''Först till kvarn principen'' passar 100% på dig När du väl har bestämt dig för något så fullföljer du det också!
Det är logiskt att du då och då också behöver lite avslappning. Och på ditt rum, som du har inrättat tjusigt, mår du verkligen bra och kan dagdrömma dih långt bort.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med jungfrun, stenbocken, kräftan och fiskarna.
skönhetstips. Oxen älskar den naturliga looken. Lössläppt hår och inget smink ser verkligen också bra ut på dig. Men lite rouge och lite mascara piffar upp dig och gör dig riktigt glamorös!
Prova det! :D
Tvilling
( 21 maj - 21 juni )

Du vill helst göra allt på bästa sätt, på en gång och så fort som möjligt!
Även när det gäller dina jobb. Och du gör det bara! Och med ditt sprudlande humör lär du känna folk fort och även i det största kaoset och virrvarret klara du dig bra! Bravo för det!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med väduren, skytten, vattumannen och lejonet.
skönhetstipset. När man ser så strålande ut som du gör, så är det inte alls nödvändigt att använda massor av tid på badrummt på morgonen. Bara lite läppgland och ett nagellack, som passar till din klädsel, kommer att understrycka din personliga look.
Och glöm inte: efter en stressig dag finns det inte något skönare än ett härligt avslappnande bad!
Kräftan
( 22 juni - 22 juli )

Så snart någon säger ''packa väskan '' är du eld och lågor. Du älskar att resa och besöka nya länder, men tycker ändå så att det ska bli skönt att komma hem igen. Egentligen är du en stilla och försiktig person. Du är dock bra på att hjälpa dina vänner och är snabb på plats om de behöver dig! Det är klass. Man kan alltid lita på dig till 100%.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med skorpionen, jungfrun, fiskarna och oxen.
skönhetstipset. När det gäller mode och skönhet så ska du vara försiktig! Men att vara lite färgglad skulle inte skada på en kräfta. Prova t.ex. med en färgglad sjal och matchande ögonskugga. Eller piffa upp din look med olika hippa accessoarer. Det kommer att ge din look ett extra kick icg göra dig ännu skönare!
Lejon
( 23 juli - 23 augusti )

Du som är lejon älskar att vara i mittpunkten (centrum), du går lätt genom livet med ditt strålande humör och inget kan stoppa dig. Det är klart att många säkert kommer att vara avundsjuka på en skön person som du, men bryr dig inte om det! Dina vänner vet att du inte är arrogant överhuvudtaget, trots din stjärnstatus, men faktiskt är du supersnäll och helt nere på jorden!
vänskapsförhållande, Du passar bäst ihop med vågen, tvillingarna, skytten och väduren.
skönhetstips. Skönhet faller naturligt för dig! Var det inte något med en härlig hårkur till lejonmanen? Blanda 2 msk färskost eller yoghurt naturell med 2 tsk vetekliolja ( eller annan E- vitaminrik olja), rör ihop det ordentligt och fördela fuktigt hår.
Tvätta håret efter 10 minuter och fixa det som du bruka, Fantastiskt!
Jungfrun
( 24 augusti - 23 sptember )

Du har en medfödd talang för att organisera saker och du älskar att komma med nya ideér och vidareutveckla dem. Därför håller du dig också mest i bakrinden och lämnar gärna platsen till andra. Du orkar inte använda tid påtillfälliga bekantskaper. För dig gäller endast riktig vänskap, dem du vet kommer att hålla hela livet!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med kräftan, stenbocken, oxen och skorpionen.
skönhetstips, Nu gäller det: Prova något nytt! Normalt brukar du hålla dig till de samma gamla, välkända produkterna. Men prova t.ex. en volym läppglans. Så kommer dina läppar att se ännu mer fylliga ut.
Vågen
( 24 september - 23 oktober )

Du brukar vara lung och stilla och vill helst komma överens med alla de andra av dina kompisar.
Om någon bråkar vill du inte beblanda dig och går istället iväg. Men var inte rädd för att släppa ut lite ''ånga'' då och då. Det rensa luft!
Lita på ditt stora vetande och njut av att du har en förträfflig smak och är mycket medveten om de senaste nta trenderna!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med tvillingarna, vattumannen, skytten och lejonet.
skönhetstips. Du älskar att slappa! Det bästa du vet är en riktig wellness dag! Ta med din bästa kompis och tillbringa en dag med härliga doftande ansiktsmasker och goda hårkurer, njut at lite massage och kanske ett varmt bubbelbad!
Skorpion
( 24 oktober - 22 november )

Som skorpion har du många olika ansikten. För det mesta är du flitig, känslig och i bra humör. Men om det inte går så bra till en casting kan du förvandla dig till en riktig surpubba.
Men dina vänner vet som tur är alltid hur de sbannt får dig på gott humör igen! Du är också en riktig powergirl, världsmästare i att organisera saker och du håller gärna borta från centrum ;)
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med lejonet, fiskarna, stennbocken och kräftan.
skönhetstips. Med så mycket power behöver man också nåhgra vitaminer! Skulle det inte vara gott med en smaskig fruktsmoothie? Ta en handfull hallon, lite mjölk och yoghurt naturell och mixa samman allt!
En riktig vitaminpowershake! :D
Skytten
( 23 november - 21 december )

Dig hittar man alltid där det händer något, eftersom du älskar att lära känna nya människor!
Därför skulle du heller ha några problem med att stanna lite längre tid i ett främmande land. Med din humor och din behagliga personlighet är det lätt för dig att hitta sällskap vi de många efterfesterna och du har aldrig tråkigt!
vänskapsförhållande, Du passar bäst ihop med väduren,vågen, lejonet och vattumannen.
skönhetstips. Tidigt på väg och inte mycket tid för det dagliga sminkpogrammet?
Bara lungn, inte problem: du ska bara ha en läppglans och lite bodylotion med glitter i väskan, så kan du snabbt fixas till en äkta stjärna!
Ha det bra! :)

Läderarmband

Jag tycker läderarmband är skit snyggt! ;D Här får ni lite tips på var man kan hitta snygga sånna!(yy' ;)

Armband från Lindex - 79,50:-

Lindex Shop Online - Armband
5-pack armband från H&M - 69,50:-  (finns även i brunt och beige/grått)

Armband från H&M - 49,50:-

Armband från Nelly - 59:-  (finns även i brunt)
Bracelet 600 SEK 59, Nelly Accessories - NELLY.COM
Armband från Nelly - 59:-
Bracelet 800 SEK 59, Nelly Accessories - NELLY.COM

- Vad tycker ni om läderarmband? :D<3

Dagens låt!


Agility-träning med Alice

Hellu! ;D

Kom precis hem efter att ha varit ute en sväng med Simon och Alice^^ Vi var borta på hundklubbensbanor och tränade lite med Alice(y) ;)

Lite bilder:

Alice in action!

Fuskade lite oxå och gick under ist för att hoppa över, tihi^^ xd



- Ha det bra allihopa! ;D<3


Nelly.com

hejjsan!

Har inga planer för dagen så får se vad som händer^^, men just nu sitter jag vid datan och slappar ;) Kollar lite på kläder på Nelly.com ;D

Lite tips på några av deras finfina kläder ;D



Gulligt linne - 199 kr (finns även i svart och sand)


G-star jeans - 1549 kr


One teaspoone jeans - 899 kr


Klänning - 149 kr (finns även i blå och röd)


Klänning - 359 kr, Rea 179 kr


Linne - 159 kr, Rea 59 kr

- Kmr fler tips på kläder och annat senare ;D<3





Äppelpaj

Hejj :D

Gjorde äppelpaj innan ikväll, jättegott! ;P Blev inga bilder på den tyvärr^^
Brukar göra efter ett recept som finns på tasteline.com, mkt bra recept! Enkel att göra och blir jättegod! ;D

REKOMMENDERAR DET! ;D<3

www.tasteline.com/Recept/Knackig_appelpaj_med_havregryn

Kvällens bilder^^

Shuuee! ;D

Var ute och fotade lite innan ikväll, så tänkte bjuda på några bilder!^^







- Kramiz!:D


Vädret gillas! (yy'

Hejjsan! :D

Idag har det varit riktigt skönt väder! Har badat i poolen med Ida och solat! Sen cycklade vi till Hemköp och köpte tigermuffis, smarrigt! ;p

Snart kommer Ida igen, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer nog på nått ;)


- Ha det skönt i sommarsolen! Bloggar mer senare! ;D<3

Måndag

Hejsan, idag så har jag varit hos frissan!

jag klippte inte mig så mkt eftersom jag vill behålla min längd! :D

 

 

OBS: INTE PLATTAT! xd


Ny header!

Bytat header igen! :D

Gammal:




Nya:



vad tycks? ;)

Vi kmr försöka byta header ganska ofta! :p






Mormor -> Busfabriken -> Hem -> Maxi -> Hem -> Data! :D

Hejsan! :D

idag så åkte jag mamma och Lucas hem till Mormor ganska tidigt, där vi fikade lite och Stig var oxå där! :D

sen så stack vi till busfabriken, det var roligt där med Lucas eftersom han runt typ överallt! :D

 

 

sen så stack vi hem och år spaghetti o köttfärssås ( gott ) sen så stack jag,mamma,lucas,emilia,pontus till Maxi där jag handlade lite godis, mmmmmmh! :D

 

 

nu sitter man vid datan och ska strax kolla på en film ;)


alla få ha det så gött! (: 




regn,regn,regn

Hej!

Jag säger bara uusssch vilket tråkigt väder! Har regnat typ hela dan! -.-
Men vaknade nt förren halv 1 idag, sovit bort halva dan... inte bra! Men när det är sånt här väder så kan man juh lika gärna sova^^ Har nt gjort så mkt idag, bara seegat typ xd Ska snart äta kvällsmat, sen blir det nog att kolla film elr nått;)

Får hoppas att det blir bättre väder imon!;D

-  Ni får ha det så bra! <3


Dagen då vi besökte stan!:D

Tjena, idag har jag och felicia varit inne i stan, vi fick sjuts dit av hennes mamma! :D

jag hittade ett nagelack coh två armband ( syns bara ett på bilden men det är ett likadant fast brunt som jag köpte till mamma =) sen så hittade jag inte så mycket. det är ju inte så mkt kvar nu av rea:n!

Men ändåså en sjukt rolig dag som vanligt med Felicia! :D

på bilden nedan för får ni ser dagens outfit ;)

 

Svart linne från Hm

Rosa kort short från ullared

vita skor från HM


Kvällen blev ett härligt kvällsdopp hemma hos Felicia! :D







Tacck för idag Felicia! :D


ha det så gött allihopa! ;)


Kvällsdopp

Hejjsan! :D

Idag tog jag och Ida ett kvällsdopp i poolen, riktigt skönt faktiskt.. när man väl hade doppat sig^^ Spelade lite vattenvolley;) och sen kom Alice i lite oxå, fast hon simmade till kanten direkt typ^^ 

Bjuder på lite bilder! ;D





- Ha det bäst!;D<3


Dagens outfit!



Linne-Cubus
Jeans shorts-H&M
Halsband-Thomas Sabo
Armband-Thomas Sabo

Stan

Helluusan! :D

Idag åkte jag och Ida in till stan :D Dagens köp blev en tröja från H&M^^ Sen åt vi på MCdonald's, blev en gratis lunch för mig eftersom jag hade sånt där kort på 60 kr som man får när man fyller år från MCdonald's, tihihi ;p
Kom hem ungefär vid halv 5, då åt vi polkaglass med chokladsås, GÖTTANS! ;D

Men nu är Ida hemma, men hon kmr tbx senare och då ska vi bada^^

Dagens köp - H&M, 149 kr


Min^^

Idas^^


Tack för ännu en rooliig dag Ida! :D<3




Sängen väntar

Har preciis kollat film med Simon, fast vi orkade nt se färdigt den xd Så nu ska jag gå och lägga mig ;p

Bloggar mer senare idag, tiihii!^^  

God Natt! ;D<3

Igår^^

Tjabba! ;D

Idag blev det Beachvolley på sture som ni redan vet^^ Var riktigt roligt, men regnade ett tag så man blev väldigt blöt och sandig xd men sen slutade det och då tittade även solen fram(yy' ;) Kom hem ungefär vid 7 tro jah^^ 
Veronica och hennes familj var här idag oxå ;) Vi åt en stund efter att jag kom hem, sen blev det film och lite annat. Till efterrätt blev det grillade fruktspätt med chockladsås och glass, mumms!;p Sen blev det present utdelning för alla oss som hade fyllt år^^ Jag ska få ett hängsmycke till mitt Thomas Sabo armband, ska bara välja ett först (kmr bilder på det sen) ;) Lite senare så stack jag, Simon, Carl och Emil ut för Emil skulle visa en bakåtvolt... haha och det gick juh som det gick...^^

För ungefär en timme sen åkte dom hem, så nu sitter man här igen;)

Blev inga bilder idag, så ni får nöja er med bilder på mig och ida från förra årets beachvolley! ;D



- Ha en bra natt! ;D<3


beachvolley med dem bästah! :D

Hejsan! :D

vaknade vid halv 11 idag låg kvar i en timme, sen så kom daniel hem, jag käkade lite frukost.

sen så ringde jag hem till daniel.s men ingen svarde och sen hem till tilda och hon var plötsligt sjuk.xd

sen så hem till nikita och hon var oxå sjuk! -.-'

Sen så bäddade jag sängen och stack hem till felicia, där ringde vi Erik och Daniel och fick tag på dem, Daniel trodde att man skulle ta med sig en egen grill (y'

Men sen så stack vi till hemköp jag köpte gifflar o felicia läsk sen hem till mig och lämna cycklarna och sen hämta korv med bröd som vi skulle grilla. (=

sen så stack vi till bussen och den kom 15 minuter försenad och det gjorde så att vi missade den andra bussen som vi skulle med, så vi fick ta en senare buss 314 som gick 15:05 och vi skulle vara på sture 15:00 *.*

men det gick bra vi kom dit och så, vi var ganska många 14 stycken fick vi nog ihop! :D

Sen så grillade vi lite hamburgare och korv, sen så blev det mer spel! :D


sen så tog man bussen hem med Felicia, Daniel, Erika, Sara och Johan! :D

 

Jag har haft en super rolig dag, tack! :)

bjuder på¨bildern :p



 

 

 

 

 

 

 

 


Dagen efter 4 augusti ;)

Heeeej! :D

Idag kom Veronica(min halvsyster) och hennes familj =) Vi fikade, sen stack jag, simon, Carl och Gustav till Hemköp och köpte lite godis och sen hem igen och kolllade på film^^
Lite senare kom Ida och då började vi försöka få tag på alla från volleylaget och kolla hur många som kunde vara med på Beachvolleyn som vi ska ha imon ;p Fick tag på dom flesta, så får hoppas att alla kmr ;D
Efter det cycklade vi hem till Nikita och hoppade studsmatta och spelade fotboll, jag och Ida mot Nikita och hennes pappa^^ Gick juh nt så jätte bra för mig och ida preciis xd 

Men nu sitter man här och slappar, ska snart in i duuuschen, sen blir det film(Remember me) :P<3

Här får ni två bilder på DAGENS OUTFIT! ;D



- Ha en braiig kväll! ;D<3

(v)

Hejsan, nu kommer bilderna som jag har lovat! :D

 

vi tänkte att vi behövde lite träning oxå, så det är bara att sätta igång tänkte vi ;=)

Nikita


Ida


Felicia


Coolingar! (hh'



sen så blev det hoppa bock! :D


 

Sen så ville vi hoppa! :D

 

Alla får ha det så bra! :D <3



 



dagen ;

Tjena bloggen! :D

Idag har jag varit med Felicia o Nikita vi tog lite bilder lägger upp det snart,

sen så drog jag o mamma o lucas in till stan, mamma hittade 2 par skor, och jag hittade ett halsband man ser inte det så bra eftersom det är en dålig kamra....

 

Dagens Outfit! :D



t-shirt vit från HM

Rosa Soc shorts från ullared



Lägger strax ut bilderna från idag, ha en bra kväll! :D




tis-ons

Tjena Bloggen! ;D

Idag sover felicia och nikita över hemma hos mig, fett soft ;)
Vi har varit ute och tagit lite bilder, kommer lägga ut några ;)



Detta var slutet (;

Nu ska vi spela lite ''vem vill bli miljonär'' sen så blir det film en skräckis ! ;D

ha det gött! =)

tredjeaugustitvåtusentio

Hejsan allihopa!<3
Nu sitter jag här med Ida och Nikita hemma hos Ida:D Vi ska snart äta tacos! Sen blir det ut och fotta, film, Wii och massa annat skoj ;) 

Vi bloggar mer senare.. och då kmr även lite bilder från kvällen ;)<3



- Vi hörs senare! ;p


Löfte;

tjenix!

konstigt nog men jag har gjort ett löfte till mig själv ;)

Jag och Felicia ska la försöka följa det, man kan ju alltid hoppas ^^

Löftet är;

- Bara äta godis på lördagar

- Ut och röra på oss mer


Lycka Till Ida Och Felicia! :D

Bilden är från Båstad <3

Trion föralltid (v)




förstaaugustitvåtusentio

Tjena Bloggen!

Idag har jag haft en toppen dag! :D

Idag var jag på namnsermoni för min kusins barn ( william ), skit gullig,!

det var i fyllinge och man träffade väldigt mkt trevligt folk, många kusiner man verkligen inte kände igen, dem bjöd på mat och fika det var gott! (y) Sen så blev det presentöppning för William och sen så drog vi typ hem, ätit lite ostbricka, och kollat på 7 miljonärer skit dålig film xd, snart ska jag kolla på oskyldigt dömd ;)

Ha det så gött! ;)


Jenny, jag saknar dig som fan! ;'/ <3






Söndag

Hellluuusan! :D

Idag följde jag med mamma till Båstad och kollade på trädgårdsmöbler och lite annat^^ Sen blev det vaniljpaj till fika, jättegott!:P  .. smakade precis som vaniljhjärtan;)
Ikväll blir det bara att slappa, kolla film och sitta vid datan(yy' ;D

Dagens outfit..;D

Kofta - H&M
T-shirt - Vila
Leggings - Gina Tricot
Halsband - Gekås

- Ha en bra kväll! :D<3


RSS 2.0