horoskop vecka: 34

Väduren
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Att få omtanke av andra är nog snällt menat, men just nu kan du nog tycka att det verkar jobbigt. Du unnas i alla fall glädje. Men i kärlek ska du vara försiktig.Var litet avvaktande när det gäller att omändra i ditt arbete. Allt går inte som smort i arbetet nu så låt rutiner få råda. Nu gäller att inte trötta ut och överanstränga din hälsa.Det som har med dryck och fest att göra kommer nog att kosta dig en del nu. Fast bästa vinsten och idén får du nog genom en bok. Spel är något du ska avstå från i veckan.
Lyckotal: 15, 19, 21, 38, 45, 47, 48
Bästa lyckotal: 15
Oxen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Kärlek talas det inte så mycket om nu. Bästa framgången får du med vänner och har du konst som ditt intresse så är det här som kärlekslyckan kommer.Visserligen kan det annonseras ut en tjänst som verkar lockande, men du har det ju så tryggt redan så du ändrar nog inget. Hälsa ska du ha av bästa sort.Stora inköp kan komma att planeras hos dig nu, men var försiktig och pruta mycket innan du köper. Chansen till vinst i spel anses av stjärnorna vara mycket liten.
Lyckotal: 7, 19, 20, 21, 24, 27, 40
Bästa lyckotal: 20
Tvillingarna
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Visst har du det bra, även om du kan tycka att du har det i tryggaste laget. Ett nytt spännande resmål är fullt möjligt. Men låt rutiner råda i kärlek det är bäst så.Får du resa i arbetet nu i veckan så kan det betyda lycka för dig. Du verkar även få idéer som ger dig fint resultat. Din livskraft ska vara av bästa sort så du får det trevligt.Nu kan du få någon form av uppvaktning. Frågar man efter vad du önskar dig i gåva så kan en önskan om en obligation vara det rätta. Ekonomin ska vara god.
Lyckotal: 8, 10, 19, 26, 31, 44, 45
Bästa lyckotal: 26
Kräftan
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Här tycks du få uppleva kärleken i sin finaste tappning. Du måste bara komma att känna dig omtyckt så nog är du en fin vän. Njut av dig själv det är du värd.Nya arbetstider kan det komma att bli tal om nu för dig. Du hör andra klaga, men du tycks vara nöjd. Det bör passa dig utmärkt bra och din hälsa verkar bara bli än bättre.Vill du investera i en dator? Stjärnorna tror att det är fullt möjligt. Detta med dator kan också komma att förbättra ditt minne. Du hör till de kloka så låt bli spel.
Lyckotal: 1, 18, 19, 25, 29, 34, 49
Bästa lyckotal: 29
Lejonet
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
I romantikens rara famntag kan du nu komma att hamna. Du vet hur du ska tygla dina känslor och får det precis som du vill. En bra vecka för kärlek av bästa sort har du nu.Du är nog en väldigt positiv kollega, men i den här veckan kan en del ha svårt att förstå vad du avser så förklara dig tydligt. Din hälsa ska du klara på en god nivå.Dina inkomster räcker, men du får inte så mycket kvar när du gjort dig kvitt dina räkningar. Vinstchans i spel är liten så låt helst bli spel säger stjärnorna.
Lyckotal: 4, 6, 11, 13, 20, 23, 36
Bästa lyckotal: 6
Jungfrun
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det talas om att det romantiska ska komma in i ditt tecken nu. Men trots detta så tror jag inte att kärleken omändras för dig. Men rart ska du ha det i alla fall.Den som har dig till arbetskamrat har en bra kollega i dig. Nu kan du få en idé som sprider fin glädje på din arbetsplats. Hälsan är som en frisk inspiration till nyskapande.Det kan vara så att du nu ska ta det litet lugnt när det gäller din ekonomi. Det verkar så fint för dig och visst kan du nu ha chans till vinst i spel och bäst är med spel på hästar.
Lyckotal: 1, 2, 18, 35, 37, 41, 42
Bästa lyckotal: 35
Vågen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det är dina ord som är avgörande nu och vänner tycker tydligen att det du säger är rätt. Även barn ger dig kärlek i veckan. Tro på dig själv för du har rätt i det mesta.Det är inte mycket som ändras i arbetet nu. Det kan vara litet tjatigt och rutinmässigt, men det verkar tryggt och du ska vara frisk. En fest piggar upp dig.En stigande ekonomi verkar du få nu och det kan betyda en större inkomst för just dig. När det gäller spel så kan även det vara bra Fru Fortuna tycker om dig nu.
Lyckotal: 1, 11, 16, 27, 30, 34, 40
Bästa lyckotal: 1
Skorpionen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
En tid med behagliga möten och trivsamma vänner som tillsammans med dig gör vardagen verkligt trivsam så kan du ha det nu. Kärleken verkar vara trivsamt rar.Nu kan det kännas tungrott med det arbete du har, men även där ljusnar det, så ta det lugnt i veckan. Skäm bort dig själv för du är sund och har ett vänligt sinnelag.Ta kontakt med en vän och gå tillsammans ut på något avkopplande och roligt. Din ekonomi bör klara sig alldeles utmärkt bra. Ett spel på hästar ska vara rätt att göra nu.
Lyckotal: 1, 3, 4, 9, 38, 45, 49
Bästa lyckotal: 49
Skytten
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Kärleksfullt och rart tror jag att du ska få det och bäst trivs du i skön hemmiljö. Du kan få en överraskande gåva. Stjärnorna kallar det för vänliga veckan.Nu kan det nog vara bäst att ta det lugnt i allt vad arbete kan vara. Rutiner i veckan är inte alls så dumma i arbetet. Promenera, men jäkta inte så får du sundare hälsa.Ditt aktiva program om pengar kan nu komma att expandera. Det kan låta jobbigt, men du bör få det ekonomiskt stabilare. Låt bli spel och spara din spelinsats det är bästa vinsten.
Lyckotal: 11, 14, 21, 24, 33, 43, 47
Bästa lyckotal: 11
Stenbocken
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det är det sällskapskära som kommer till dig och du får inte vara ifred, man tycker om dig och vill vara hos dig. Så varför tar du inte och bjuder till fest och blir än populärare.Är det så att man frågar dig till råds i ditt arbete nu så tror jag att du löser problemen. Du har den rätta känslan nu för vad som är bäst. Du verkar sund och uppfinningsrik.Nu ska du kunna få extra fina pengar om man ska tro på vad stjärnorna säger. Du verkar glad och spel bör kunna ge vinst. En sifferkombination på keno kan vara rätt.
Lyckotal: 6, 15, 25, 27, 40, 41, 42
Bästa lyckotal: 27
Vattumannen
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Det absolut lyckliga tycks det vara som vill bo hos dig i allt vad kärlek rör. Det finns bara trivsamma inslag här. Du vinner framgång i kärlekens lotteri.Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning nu. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur. Andra tycker om ditt så positiva och sunda sätt.Barn och bostad kan komma att kosta mera nu, men de måste få kosta och du ordnar ekonomin. Spel ger dig ingen vinst så var inte för spendersam.
Lyckotal: 1, 10, 18, 22, 25, 34, 41
Bästa lyckotal: 1
Fiskarna
Vecka 34 (23 augusti - 29 augusti)
Nu ska du få framgång i din kärlek. Resor verkar även de kunna ge dig kärleksfulla upplevelser. Men bästa kärleken får du om du besöker en ny plats av något slag.Går du och väntar på ett besked om ett arbete som du önskar få, så kommer nog ett positivt svar på det nu i veckan. Din livskraft är stark och du verkar klara veckan i fin form.Nu kan du få pengar litet extra tack vara en återbetalning eller också får du en bättre inkomst. Det kan också vara din tur att få vinst med ett spel i Lotto.
Lyckotal: 2, 7, 10, 12, 13, 43, 48
Bästa lyckotal: 12
Ha det bra! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0