Horoskop vecka: 33

Väduren
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ägna dig mera åt stillsam avkoppling i ditt hem. Något med barn och djur kan även det ge dig fin stimulans. Köp dig en present, men i kärlek ska du vara stillsam.Nu verkar det trögt med ditt arbete, vad det beror på vet jag inte, men du bör vara vaksam om ditt arbete. Här gäller att passa tider noggrant. Du bör vara frisk och sund.Du kan få höra att man anser att du är en god ekonom och hur det nu än är med den saken så ska du kunna få pengar som vinst nu. I spel är det fotbollstips som är bäst.
Lyckotal: 2, 3, 13, 19, 36, 47, 49
Bästa lyckotal: 13
Oxen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Romantiskt och rart tryggt, det ska du ha det nu i veckan. Det kan också vara tal om ett bröllop med stor fest och pompa. Blir du bjuden så gå och umgås i trevligt sällskap.Nu kan du få det än bättre inom det som berör ditt arbete. Det verkar som att du kommer in i en positiv period av medgång. Ditt humör ska vara härligt friskt.Värdepapper, obligationer, ja något som har med investeringar kan nu komma att ge dig en fin vinst. Men med annat spel bör du vara verkligt snål.
Lyckotal: 7, 11, 14, 28, 30, 34, 38
Bästa lyckotal: 34
Tvillingarna
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Nu är det via posten som du får ett brev som gör dig glad av sitt innehåll. Romantiken verkar vara stark hos dig nu och du får stark och rar romantik tillbaka.Nu är det rätt tid för att lägga upp riktlinjerna i arbetet för den kommande perioden. Du klarar det mesta och gör det bra. Hälsan tycks vara på en bra nivå.Barn kan det vara som ger dig fina idéer för framtiden. Du förvandlar deras tankar rätt och du kan vinna i Lotto. Ta ditt och barns lyckotal som bästa vinstchans.
Lyckotal: 3, 11, 15, 17, 33, 35, 37
Bästa lyckotal: 15
Kräftan
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ditt behagliga sätt är det som man tycker så mycket om. Du ska även kunna ha ett leende som gör andra på ett romantiskt humör. Veckan ger dig kärleksglädje.Det kan vara så att du får höra att det ska bli förändringar för dig i arbetet. Blir det som det sägs så är det nog bara bra. Friskheten själv det ska du vara i hela veckan.Sysslar du med försäljning så kan det vara så att dina inkomster nu kommer att öka. Här kan du även få pengar genom en spelvinst. Lyckan ska vara bäst med Lotto.
Lyckotal: 2, 7, 14, 24, 34, 44, 49
Bästa lyckotal: 24
Jungfrun
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ta det försiktigt med den uppvaktning som du kan få nu. Det kan vara kärleksfulla blickar, men jag tror att det stannar vid det. Bäst har du det med att vara dig själv.Nu kan det talas om förändringar i arbete för dig. Det bör i så fall vara till din klara fördel. Arbetar du inom en industri så hör du till vinnarna. Sund hälsa bör du ha.Här ska du ha en verkligt lugn och fin vecka med din ekonomi. Du bör klara även oväntade utgifter och ett spel kan ge vinst. Vinsten verkar vara liten, men ändå en vinst!
Lyckotal: 3, 7, 9, 13, 25, 32, 42
Bästa lyckotal: 3
Lejonet
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Det kan vara så att du får höra att du är en kärleksfull och rar vän. Det tråkiga får inte plats hos dig så njut av rar romantik. Kärleken är nu på en behaglig nivå.Det riktigt lyser av framgång runt om dig och du kan komma att avancera i ditt arbete. Du är både omtyckt och värd detta med avancemang och du verkar så sund.Nu ska du ha det så gott med din ekonomi att du ska kunna unna dig själv en extra fin present. Men i spel vinner du nog inte mycket så var sparsam med spel.
Lyckotal: 3, 17, 26, 35, 39, 47, 49
Bästa lyckotal: 17
Vågen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Visst är det fin kärlek som du kommer att få nu. Man vill dig väl och här får du en spännande present innan veckan är över och blir det rätt så är du värd den.Nu kan du börja tro på bättre tider, för här får du höra positiva ord och idéer om ditt arbete. Hälsan är härligt frisk och du blir kallad för att vara en god människa. Du kostar på dig något som har med utbildning och hemmet att göra. Det kan vara klokt, men kosta inte på dig någon form av spel för verkar ingen vinst.
Lyckotal: 3, 4, 12, 25, 35, 37, 49
Bästa lyckotal: 3
Skorpionen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Var nu litet försiktig med vad du gör med romantiken under den här veckan. Irritationer verkar möjliga och i så fall nästan onödiga. Var noggrann med ditt ordval.Här verkar du få en helt vanlig arbetsvecka och du ska ha det bra på din arbetsplats oavsett om det är hemma eller borta. Du bör trivas fint och det är ju meningen. Frisk är du.Nu kan du ha turen att vinna en slant just genom att investera i ett spel. Ta dina turnummer till hjälp och vinn. Bästa form av spel i veckan är med Keno.
Lyckotal: 2, 18, 27, 28, 30, 35, 42
Bästa lyckotal: 35
Skytten
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Ett mycket trivsamt inslag av vänlig omtanke kommer in i ditt tecken, där kärleken din ska vara rar och omtänksam. Nästan allt vad du vill ger dig rarhet tillbaka.Med arbete kan det vara svårt den här veckan. Du får nog inte det jobb du vill ha. Här tycks det vara bäst att vara försiktig. Hälsan din är bra om du bara unnar dig vila.Din ekonomi verkar ansträngd, men det bör vara beroende på en del investeringar i din bostad. Spel tror jag inte ger dig vinst nu så här gäller det att avstå från spel.
Lyckotal: 4, 11, 22, 25, 30, 36, 47
Bästa lyckotal: 22
Stenbocken
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
En brevvän eller vän ger dig inte mycket i utbyte nu om du har en sådan. Men i framtiden verkar det bli bra, så ha kvar den brevvän eller vän som du har.Kontakter som du gör nu i arbetet kan betyda stor lycka för dig. Arbete i bästa glädje och kolleger tävlar om din gunst i den här veckan. Sundheten är dock din bästa vän.Här bör du inte ha ont om pengar, tvärtom så ska du kunna ha en rejält fylld börs. Visst har du chans till vinst i spel och bästa vinst är med Stryktipset.
Lyckotal: 8, 14, 21, 24, 27, 38, 49
Bästa lyckotal: 38
Vattumannen
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
Det riktigt strålar av varm kärlek i ditt tecken nu i veckan. Du kan nog känna att nu så bör du få det kärleksfullt och rart. En förhoppningens tid har börjat för dig.Du kan göra fina affärer som ger dig framgång i arbetet denna vecka. Även juridik ger dig tur så gäller det avtal eller andra tvister så får du rätt. Friskheten bör dominera.Även om du brukar vara så sparsam med dina pengar. Så kan du nu komma att göra ett impulsivt köp och det är inte så bra. Med spel ska du vara extra försiktig.
Lyckotal: 5, 12, 26, 29, 38, 44, 45
Bästa lyckotal: 44
Fiskarna
Vecka 33 (16 augusti - 22 augusti)
nbjudningskort som talar om att du bjuds till trevlig fest, det kan du få nu. Man ser dig som en extra kärt välkommen gäst. Du har en utstrålning som skvallrar om romantik.Ett arbete med växter kan vara det roligaste nu i veckan. Så är ditt arbete förknippat med blomster så får du fint resultat. Du är själv som en blomma i vackraste hälsa och blom.Kan man tala om strålande tider så är det just det du ska få nu. Ekonomin bör vara stabil och spelvinst är fullt möjlig. Så en liten insats i ett spel kan vara rätt att göra.
Lyckotal: 2, 4, 9, 10, 14, 15, 47
Bästa lyckotal: 15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0