Horoskop

Hej, mitt internet har inte fungerat det är därför jag inte har skrivit något ;p
Men nu tänker jag skriva lite horoskop.
Stenbock.
( 22 december - 20 januari )

Det viktigaste för dig är din familj och dina vänner. Du hittar alltid tid för dem, men dina egna plikter sviker du heller aldrig. Det hela kan därför bli lite väl for mycket. Men du kan lungt säga nej då och då om alla förvänta sig något av dig samtidigt. Det skulle alla säkert kunna förstå. Och lite fridtid kan en ambitös person som du faktisk behöva lite av.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med skorpion, oxen, fiskarna och jungfrun.
skönhetstips. Inget är skönare än en sidenmjuk hud. Prova att smörja in din hud i babyolja. Det känns inte bara skön, utan är också bra för din hud.
Vattuman.
( 21 januari - 19 februari )

Du är super intelligent och allt är lätt for dig. Du vet vad du vill och du når dina mål på ett vänligt men bestämt sätt, vare sig det gäller catwalken eller ditt gäng. Din gulliga personlighet hjälper dig snabbt att nå dina mål.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med tvillingarna, lejonet, väduren och skytten.
skönhetstips. Dofter och parfymer diggar du skarpt! Kanske du skulle prova en härlig exorisk hårkur? Ta en kopp kokosmjölk och blanda en kopp varmt vatten och häll det över det våta håret. Vira sedan en handuk runt håret och låt det verka i 10 minuter, innan det slutligen sköljs ut igen, Aloha!
Fisk
( 20 februari - 20 mars )

Du är otroligt duktig människorkännare och kan alltid se på andra hur de har det. Men din känsliga personlighet är du inte bara en bra kompis. För dig betyder din kompis mycket mer än pengar och status. Om man vill göra ett bra intryck på dig ska man vara ärlig eller överraska dig med romantiska kärleksbrev!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med jungfrun, kräftan, stenbocken och skorpionen.
Skönhetstips. Du har verkligen ett smittande skratt som kan trollbinda alla. Framhäv dina strålande ögon genom att måla ett streck med en vit eyeliner på det innersta av din ögonkant. Det gör att ögonen verka större och ännu mer strålande.
Vädur
( 21 mars - 20 april )

Wow, du är ett riktigt energiknippe!
Ovasett om du bjuds med till en eller flera castings, så visar du alltid massor av power. Inte konstigt att en flirtig vädur som du ses överallt. Och pga din gulliga personlighet tycker de andra personerna också om dig ;)
Vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med lejonet, tvillingarna, vågen och vattumannen.
skönhetstips. Med en eldig vädur som du ska allt gå fort. Att använda tid och svett på att solbada är inte dig, och skadar för övrigt också din hud. Så är det snabbare att mixa lite brun utan sol i bodylotionen och smörja på den.
Oxen
( 21 april - 20 maj )

''Först till kvarn principen'' passar 100% på dig När du väl har bestämt dig för något så fullföljer du det också!
Det är logiskt att du då och då också behöver lite avslappning. Och på ditt rum, som du har inrättat tjusigt, mår du verkligen bra och kan dagdrömma dih långt bort.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med jungfrun, stenbocken, kräftan och fiskarna.
skönhetstips. Oxen älskar den naturliga looken. Lössläppt hår och inget smink ser verkligen också bra ut på dig. Men lite rouge och lite mascara piffar upp dig och gör dig riktigt glamorös!
Prova det! :D
Tvilling
( 21 maj - 21 juni )

Du vill helst göra allt på bästa sätt, på en gång och så fort som möjligt!
Även när det gäller dina jobb. Och du gör det bara! Och med ditt sprudlande humör lär du känna folk fort och även i det största kaoset och virrvarret klara du dig bra! Bravo för det!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med väduren, skytten, vattumannen och lejonet.
skönhetstipset. När man ser så strålande ut som du gör, så är det inte alls nödvändigt att använda massor av tid på badrummt på morgonen. Bara lite läppgland och ett nagellack, som passar till din klädsel, kommer att understrycka din personliga look.
Och glöm inte: efter en stressig dag finns det inte något skönare än ett härligt avslappnande bad!
Kräftan
( 22 juni - 22 juli )

Så snart någon säger ''packa väskan '' är du eld och lågor. Du älskar att resa och besöka nya länder, men tycker ändå så att det ska bli skönt att komma hem igen. Egentligen är du en stilla och försiktig person. Du är dock bra på att hjälpa dina vänner och är snabb på plats om de behöver dig! Det är klass. Man kan alltid lita på dig till 100%.
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med skorpionen, jungfrun, fiskarna och oxen.
skönhetstipset. När det gäller mode och skönhet så ska du vara försiktig! Men att vara lite färgglad skulle inte skada på en kräfta. Prova t.ex. med en färgglad sjal och matchande ögonskugga. Eller piffa upp din look med olika hippa accessoarer. Det kommer att ge din look ett extra kick icg göra dig ännu skönare!
Lejon
( 23 juli - 23 augusti )

Du som är lejon älskar att vara i mittpunkten (centrum), du går lätt genom livet med ditt strålande humör och inget kan stoppa dig. Det är klart att många säkert kommer att vara avundsjuka på en skön person som du, men bryr dig inte om det! Dina vänner vet att du inte är arrogant överhuvudtaget, trots din stjärnstatus, men faktiskt är du supersnäll och helt nere på jorden!
vänskapsförhållande, Du passar bäst ihop med vågen, tvillingarna, skytten och väduren.
skönhetstips. Skönhet faller naturligt för dig! Var det inte något med en härlig hårkur till lejonmanen? Blanda 2 msk färskost eller yoghurt naturell med 2 tsk vetekliolja ( eller annan E- vitaminrik olja), rör ihop det ordentligt och fördela fuktigt hår.
Tvätta håret efter 10 minuter och fixa det som du bruka, Fantastiskt!
Jungfrun
( 24 augusti - 23 sptember )

Du har en medfödd talang för att organisera saker och du älskar att komma med nya ideér och vidareutveckla dem. Därför håller du dig också mest i bakrinden och lämnar gärna platsen till andra. Du orkar inte använda tid påtillfälliga bekantskaper. För dig gäller endast riktig vänskap, dem du vet kommer att hålla hela livet!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med kräftan, stenbocken, oxen och skorpionen.
skönhetstips, Nu gäller det: Prova något nytt! Normalt brukar du hålla dig till de samma gamla, välkända produkterna. Men prova t.ex. en volym läppglans. Så kommer dina läppar att se ännu mer fylliga ut.
Vågen
( 24 september - 23 oktober )

Du brukar vara lung och stilla och vill helst komma överens med alla de andra av dina kompisar.
Om någon bråkar vill du inte beblanda dig och går istället iväg. Men var inte rädd för att släppa ut lite ''ånga'' då och då. Det rensa luft!
Lita på ditt stora vetande och njut av att du har en förträfflig smak och är mycket medveten om de senaste nta trenderna!
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med tvillingarna, vattumannen, skytten och lejonet.
skönhetstips. Du älskar att slappa! Det bästa du vet är en riktig wellness dag! Ta med din bästa kompis och tillbringa en dag med härliga doftande ansiktsmasker och goda hårkurer, njut at lite massage och kanske ett varmt bubbelbad!
Skorpion
( 24 oktober - 22 november )

Som skorpion har du många olika ansikten. För det mesta är du flitig, känslig och i bra humör. Men om det inte går så bra till en casting kan du förvandla dig till en riktig surpubba.
Men dina vänner vet som tur är alltid hur de sbannt får dig på gott humör igen! Du är också en riktig powergirl, världsmästare i att organisera saker och du håller gärna borta från centrum ;)
vänskapsförhållande. Du passar bäst ihop med lejonet, fiskarna, stennbocken och kräftan.
skönhetstips. Med så mycket power behöver man också nåhgra vitaminer! Skulle det inte vara gott med en smaskig fruktsmoothie? Ta en handfull hallon, lite mjölk och yoghurt naturell och mixa samman allt!
En riktig vitaminpowershake! :D
Skytten
( 23 november - 21 december )

Dig hittar man alltid där det händer något, eftersom du älskar att lära känna nya människor!
Därför skulle du heller ha några problem med att stanna lite längre tid i ett främmande land. Med din humor och din behagliga personlighet är det lätt för dig att hitta sällskap vi de många efterfesterna och du har aldrig tråkigt!
vänskapsförhållande, Du passar bäst ihop med väduren,vågen, lejonet och vattumannen.
skönhetstips. Tidigt på väg och inte mycket tid för det dagliga sminkpogrammet?
Bara lungn, inte problem: du ska bara ha en läppglans och lite bodylotion med glitter i väskan, så kan du snabbt fixas till en äkta stjärna!
Ha det bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0